Бефстроганів класичний – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Бефстроганів з яловичини у вершковому соусі

Бефстроганів із яловичини у вершковому соусі порадує вас ніжним смаком та поживними властивостями. Відмінне рішення для вашого домашнього обіду чи вечері. Приготувати частування зможе кожен. Використовуйте для цього перевірений рецепт із покроковими фото з нашої добірки.

Час готування – 1 година 15 хвилин

Час приготування – 15 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Яловичина – 400 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Борошно – 2 ст.
  • Бульйон – 150 мл.
  • Вершки – 150 мл.
  • Сіль за смаком.
  • Перець чорний мелений – до смаку.
  • Коріандр – до смаку.
  • Горіх мускатний – до смаку.
  • Олія – ​​для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Вибираємо красивий шматок яловичини без кісток та прожилок.

Крок 2. Ріжемо м’ясо тонкою соломкою.

Крок 3. Викладаємо м’ясо в пакет і засипаємо борошном.

Крок 4. Добре перемішуємо вміст.

Крок 5. Ріжемо цибулю тонкими півкільцями.

Крок 6. Обсмажуємо овоч на олії до рум’янцю.

Крок 7. Сюди кладемо м’ясо, перемішуємо і продовжуємо обсмажувати.

Крок 8. Додаємо сіль та спеції.

Крок 9. Вливаємо бульйон і добре прогріваємо вміст. Томимо до м’якості м’яса.

Крок 10. Вливаємо вершки та ще раз все прогріваємо. Ось і все, можна вимикати плиту.

Крок 11. Бефстроганів із яловичини у вершковому соусі готовий. Частуйтесь!