Бефстроганів з яловичини у вершковому соусі
Бефстроганів із яловичини у вершковому соусі порадує вас ніжним смаком та поживними властивостями. Відмінне рішення для вашого домашнього обіду чи вечері. Приготувати частування зможе кожен. Використовуйте для цього перевірений рецепт із покроковими фото з нашої добірки.
Час готування – 1 година 15 хвилин
Час приготування – 15 хвилин
Порції – 2
Інгредієнти:
- Яловичина – 400 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Борошно – 2 ст.
- Бульйон – 150 мл.
- Вершки – 150 мл.
- Сіль за смаком.
- Перець чорний мелений – до смаку.
- Коріандр – до смаку.
- Горіх мускатний – до смаку.
- Олія – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Вибираємо красивий шматок яловичини без кісток та прожилок.
Крок 2. Ріжемо м’ясо тонкою соломкою.
Крок 3. Викладаємо м’ясо в пакет і засипаємо борошном.
Крок 4. Добре перемішуємо вміст.
Крок 5. Ріжемо цибулю тонкими півкільцями.
Крок 6. Обсмажуємо овоч на олії до рум’янцю.
Крок 7. Сюди кладемо м’ясо, перемішуємо і продовжуємо обсмажувати.
Крок 8. Додаємо сіль та спеції.
Крок 9. Вливаємо бульйон і добре прогріваємо вміст. Томимо до м’якості м’яса.
Крок 10. Вливаємо вершки та ще раз все прогріваємо. Ось і все, можна вимикати плиту.
Крок 11. Бефстроганів із яловичини у вершковому соусі готовий. Частуйтесь!