Бефстроганів із грибами
Бефстроганів із грибами – цікава кулінарна ідея для вашого домашнього меню. Обов’язково спробуйте приготувати м’ясо з грибами за нашим перевіреним покроковим рецептом. Готовий продукт можна подавати до обіду, вечері або як перекушування.
Час готування – 1 година 10 хвилин
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 4
Інгредієнти:
- Яловичина – 500 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Картопля –
- Гриби печериці – 270 гр.
- Олія оливкова – 5 ст.л.
- Вода – 6 ст.
- Сіль – 1 год.
- Перець чорний мелений – 1 ч.л.
- Сметана – 3 ст.
Процес приготування:
Крок 1. Промиваємо яловичину, ріжемо її соломкою, солимо і перчимо.
Крок 2. Обсмажуємо м’ясо на оливковій олії близько 10 хвилин. Вливаємо три столові ложки води та гасимо 50 хвилин.
Крок 3. Подрібнюємо цибулю.
Крок 4. Також ріжемо печериці.
Крок 5. На маслі, що залишилося, смажимо цибулю до м’якості.
Крок 6. Відправляємо його до грибів, обсмажуємо разом близько 5 хвилин. Потім томимо під кришкою три хвилини.
Крок 7. Додаємо сметану, сіль і три ложки води, що залишилися. Перемішуємо і томимо кілька хвилин.
Крок 8. Викладаємо сюди м’ясо. Добре все перемішуємо і за хвилину прибираємо з вогню.
Крок 9. Бефстроганів із грибами готовий. Подавайте до столу з картопляним пюре та соліннями.