Бефстроганів із яловичини з підливою
Бефстроганів з яловичини з підливою – це дуже соковите, смачне та поживне частування для вашого сімейного обіду чи вечері. Подавайте апетитний м’ясний продукт із вашими улюбленими гарнірами. Для швидкого та нескладного приготування в домашніх умовах використовуйте перевірений рецепт із покроковими фото.
Час готування – 1 година 20 хвилин
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 6
Інгредієнти:
- Яловичина – 0,5 кг.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Часник – 1 зубчик.
- Сметана – 100 грн.
- Кетчуп – 3 ст.
- Вода – 100 мл.
- Борошно – 1 ст.
- Лист лавровий – 1 шт.
- Сіль – 0,5 ч. л.
- Перець чорний мелений – до смаку.
- Олія вершкове – 20 гр.
- Олія – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Яловичину ріжемо тонкою соломкою, солимо і перчимо.
Крок 2. Обсипаємо борошном м’ясо і перемішуємо.
Крок 3. Ріжемо тонкими півкільцями цибулю.
Крок 4. Подрібнюємо очищений часник.
Крок 5. Обсмажуємо шматочки яловичини до рум’янцю на олії.
Крок 6. Прибираємо м’ясо і відразу обсмажуємо цибулю до золотистого відтінку з додаванням вершкового масла.
Крок 7. Викладаємо м’ясо до цибулі.
Крок 8. Доповнюємо продукти кетчупом.
Крок 9. Приєднуємо часник та сметану.
Крок 10. Вливаємо воду і добре перемішуємо. Гасимо під кришкою близько 30 хвилин до м’якості м’яса.
Крок 11. Бефстроганів із яловичини з підливою готовий. Подавайте до столу разом із гарніром!