Бефстроганів класичний – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Бефстроганів із яловичини з підливою

Бефстроганів з яловичини з підливою – це дуже соковите, смачне та поживне частування для вашого сімейного обіду чи вечері. Подавайте апетитний м’ясний продукт із вашими улюбленими гарнірами. Для швидкого та нескладного приготування в домашніх умовах використовуйте перевірений рецепт із покроковими фото.

Час готування – 1 година 20 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Яловичина – 0,5 кг.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Часник – 1 зубчик.
  • Сметана – 100 грн.
  • Кетчуп – 3 ст.
  • Вода – 100 мл.
  • Борошно – 1 ст.
  • Лист лавровий – 1 шт.
  • Сіль – 0,5 ч. л.
  • Перець чорний мелений – до смаку.
  • Олія вершкове – 20 гр.
  • Олія – ​​для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Яловичину ріжемо тонкою соломкою, солимо і перчимо.

Крок 2. Обсипаємо борошном м’ясо і перемішуємо.

Крок 3. Ріжемо тонкими півкільцями цибулю.

Крок 4. Подрібнюємо очищений часник.

Крок 5. Обсмажуємо шматочки яловичини до рум’янцю на олії.

Крок 6. Прибираємо м’ясо і відразу обсмажуємо цибулю до золотистого відтінку з додаванням вершкового масла.

Крок 7. Викладаємо м’ясо до цибулі.

Крок 8. Доповнюємо продукти кетчупом.

Крок 9. Приєднуємо часник та сметану.

Крок 10. Вливаємо воду і добре перемішуємо. Гасимо під кришкою близько 30 хвилин до м’якості м’яса.

Крок 11. Бефстроганів із яловичини з підливою готовий. Подавайте до столу разом із гарніром!