Бешбармак – 10 покрокових рецептів приготування в домашніх умовах з фото

Покроковий рецепт приготування бешбармака з курки з картоплею

Апетитний бешбармак можна приготувати з куркою та картоплею. Страва порадує легким смаком і приємним ароматом. Використовуйте кулінарну ідею для ваших домашніх обідів.

Час готування: 1 год

Час приготування: 30 хвилин

Порцій – 6

Інгредієнти:

  • Локшина для бешбармака – 250 гр.
  • Курка – 0,5 шт.
  • Картопля – 6 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

1. Половину курки відварюємо у воді з сіллю і чорним меленим перцем. Готуємо до утворення наваристого бульйону.

2. Коли курка буде готова, витягуємо її з каструлі і остуджуємо. Акуратно відокремлюємо м’ясо від кістки і ділимо його на невеликі шматочки.

3. Картоплю очищаємо і поділяємо на половинки. Відварюємо її в бульйоні до готовності.

4. Ріпчасту цибулю поділяємо на тонкі півкільця. Варимо овоч разом з картоплею.

5. Відварну картоплю викладаємо з каструлі.

6. Далі підготуємо локшину для бешбармака.

7. Краще всього для страви підходять тонкі і тверді вироби.

8. Варимо локшину до готовності в бульйоні, що залишився.

9. Готову локшину викладаємо на порційні тарілки разом з картоплею і куркою. Поливаємо блюдо невеликою кількістю бульйону і подаємо до столу!