Покроковий рецепт приготування бешбармака з курки з картоплею
Апетитний бешбармак можна приготувати з куркою та картоплею. Страва порадує легким смаком і приємним ароматом. Використовуйте кулінарну ідею для ваших домашніх обідів.
Час готування: 1 год
Час приготування: 30 хвилин
Порцій – 6
Інгредієнти:
- Локшина для бешбармака – 250 гр.
- Курка – 0,5 шт.
- Картопля – 6 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
1. Половину курки відварюємо у воді з сіллю і чорним меленим перцем. Готуємо до утворення наваристого бульйону.
2. Коли курка буде готова, витягуємо її з каструлі і остуджуємо. Акуратно відокремлюємо м’ясо від кістки і ділимо його на невеликі шматочки.
3. Картоплю очищаємо і поділяємо на половинки. Відварюємо її в бульйоні до готовності.
4. Ріпчасту цибулю поділяємо на тонкі півкільця. Варимо овоч разом з картоплею.
5. Відварну картоплю викладаємо з каструлі.
6. Далі підготуємо локшину для бешбармака.
7. Краще всього для страви підходять тонкі і тверді вироби.
8. Варимо локшину до готовності в бульйоні, що залишився.
9. Готову локшину викладаємо на порційні тарілки разом з картоплею і куркою. Поливаємо блюдо невеликою кількістю бульйону і подаємо до столу!