“Піна колада” безалкогольна з сиропом
“Піна колада” безалкогольна з сиропом готується максимально просто. Цукровий сироп балансує смак натурального ананасового соку. Безалкогольний напій добре освіжає в спекотний день. Якщо ви любите ананас, обов’язково потрібно спробувати. Влітку це паличка-виручалочка.
Час готування – 10 хв.
Час приготування – 4 хв.
Порції – 1
Склад:
- Сироп цукровий – 20 гр.
- Сік без м’якоті ананаса – 100 мл
- Кокосові вершки – 50 мл
- Крижана крихта – 50 гр.
Процес приготування:
Крок 1. В красивий келих кладемо лід.
Крок 2. У шейкер то ж кладемо крижані кубики.
Крок 3. У шейкер наливаємо кокосові вершки, ананасовий сік і сироп.
Крок 4. Встряхивающими рухами збиваємо компоненти.
Крок 5. Розливаємо напій по келихах з льодом.
Крок 6. Декоруємо на розсуд. Приємного апетиту!
“Піна колада” без алкоголю з кокосовим молоком
“Піна колада” без алкоголю з кокосовим молоком вимагатиме не більше 10 хвилин на своє виконання. Охолоджений напій добре втамовує спрагу. Коктейль подаємо у красивих келихах або використовуємо для оригінальної подачі сам ананас. Кисло-солодкий фрукт додає свіжості напою і піднімає настрій.
Час готування – 10 хв.
Час приготування – 5 хв.
Порції – 2
Склад:
- Лід – за смаком.
- Ананасовий сік – 250 мл
- Ананаси – 1 шт.
- Кокосове молоко консервоване – 250 мл
Процес приготування:
Крок 1. Добре промиваємо ананас. Зрізаємо верхню частину. За допомогою ложки виймаємо нутрощі.
Крок 2. Перекладаємо фруктову м’якоть в блендер і подрібнюємо до гладкості.
Крок 3. Проціджуємо масу. Макуха використовуємо для приготування випічки або приготування джему.
Крок 4. Сік виливаємо в чашу блендера.
Крок 5. Наливаємо магазинний ананасовий сік і кокосове молоко. Збовтуємо до однорідності.
Крок 6. У очищений ананас кладемо крижані кубики.
Крок 7. Наливаємо коктейль.
Крок 8. Напій можна подавати в охолоджених келихах.
Крок 9. Прикрашаємо на свій розсуд. Приємного апетиту!