Ароматний і неймовірно смачний бігус зі свіжої капусти з куркою
неймовірно Ароматне і смачне блюдо з тушкованих овочів і курки. Дуже ситна та поживна, його можна подати на обід або вечерю. Просто й апетитно!
Час приготування: 2 години
Час приготування: 25 хв.
Порції: 4
Інгредієнти:
- Капуста білокачанна – 350 гр.
- Куряче філе – 300 гр.
- томатна Паста – 70 гр.
- Сіль – за смаком
- Перець – за смаком
- Цибуля – 1 шт.
- Морква -1 шт.
- Масло олію – 100 мл
- Вода – 300 мл
Процес приготування:
1. Куряче філе промиваємо і ріжемо його на шматочки середнього розміру, щоб вони добре відчувалися в страві.
2. Морквину чисть і промиваємо, потім натираємо її на крупній тертці.
3. Цибулю чистимо від луски і ріжемо невеликими кубиками.
4. Розігріваємо сковороду з рослинним маслом і викладаємо курячі шматочки, цибулю і моркву. Обсмажуємо 10-15 хв, періодично помішуючи.
5. В цей час підготуємо капусту. Її потрібно помити і дрібно покришити широким ножем.
6. Додаємо її на сковороду, кладемо томатну пасту, спеції і сіль, вливаємо все рослинне масло і воду. Накриваємо кришкою і тушкуємо 1,5-2 години.
Приємного апетиту!