Бігус зі свіжої капусти – 8 рецептів приготування з фото покроково

Ароматний і неймовірно смачний бігус зі свіжої капусти з куркою

неймовірно Ароматне і смачне блюдо з тушкованих овочів і курки. Дуже ситна та поживна, його можна подати на обід або вечерю. Просто й апетитно!

Час приготування: 2 години

Час приготування: 25 хв.

Порції: 4

Інгредієнти:

  • Капуста білокачанна – 350 гр.
  • Куряче філе – 300 гр.
  • томатна Паста – 70 гр.
  • Сіль – за смаком
  • Перець – за смаком
  • Цибуля – 1 шт.
  • Морква -1 шт.
  • Масло олію – 100 мл
  • Вода – 300 мл

Процес приготування:

1. Куряче філе промиваємо і ріжемо його на шматочки середнього розміру, щоб вони добре відчувалися в страві.

2. Морквину чисть і промиваємо, потім натираємо її на крупній тертці.

3. Цибулю чистимо від луски і ріжемо невеликими кубиками.

4. Розігріваємо сковороду з рослинним маслом і викладаємо курячі шматочки, цибулю і моркву. Обсмажуємо 10-15 хв, періодично помішуючи.

5. В цей час підготуємо капусту. Її потрібно помити і дрібно покришити широким ножем.

6. Додаємо її на сковороду, кладемо томатну пасту, спеції і сіль, вливаємо все рослинне масло і воду. Накриваємо кришкою і тушкуємо 1,5-2 години.

Приємного апетиту!