Соковиті біляші з м’ясом на заварне тісто, смажені на сковороді
Оригінальні та яскраві за смаком біляші виходять з хрусткого заварного тіста. Начиніть продукт м’ясним фаршем. Це зробить блюдо соковитим і ароматним. Порадуйте домашніх живильної гарячою закускою!
Час приготування: 1 година 30 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Порцій – 12
Інгредієнти:
- Борошно – 1 склянка
- Вода – 300 мл
- Масло вершкове – 80 гр.
- Дріжджі сухі – 10 гр.
- Цукор – 1 ст. л.
- Сіль – 1 ч. л.
- Фарш м’ясний – 0,3 кг
- Спеції – за смаком.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
1. У глибокому посуді з’єднуємо половину борошна, цукор, сіль і розм’якшене вершкове масло. Заливаємо продукти половиною склянки окропу. Ретельно розмішуємо масу.
2. Далі вливаємо воду, що залишилася, просіваємо залишки борошна, і додаємо дріжджі. Руками вимішуємо тісто до однорідності і залишаємо його підніматися на 1 годину в теплому місці.
3. За цей час готуємо начинку. З’єднуємо заморожений м’ясний фарш зі спеціями за смаком.
4. Начиняємо шматочки підготовленого тіста фаршем і кладемо їх у розігріту з рослинною олією сковороду. Обсмажуємо з обох боків до золотистої рум’яної скоринки.
5. Рум’яні і апетитні біляші з заварного тіста викладаємо на тарілку і подаємо до столу. Готово!