Біляші – 10 дуже смачних домашніх рецептів біляшів з мясом на сковороді з покроковими фото

Соковиті біляші з м’ясом на заварне тісто, смажені на сковороді

Оригінальні та яскраві за смаком біляші виходять з хрусткого заварного тіста. Начиніть продукт м’ясним фаршем. Це зробить блюдо соковитим і ароматним. Порадуйте домашніх живильної гарячою закускою!

Час приготування: 1 година 30 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порцій – 12

Інгредієнти:

  • Борошно – 1 склянка
  • Вода – 300 мл
  • Масло вершкове – 80 гр.
  • Дріжджі сухі – 10 гр.
  • Цукор – 1 ст. л.
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Фарш м’ясний – 0,3 кг
  • Спеції – за смаком.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

1. У глибокому посуді з’єднуємо половину борошна, цукор, сіль і розм’якшене вершкове масло. Заливаємо продукти половиною склянки окропу. Ретельно розмішуємо масу.

2. Далі вливаємо воду, що залишилася, просіваємо залишки борошна, і додаємо дріжджі. Руками вимішуємо тісто до однорідності і залишаємо його підніматися на 1 годину в теплому місці.

3. За цей час готуємо начинку. З’єднуємо заморожений м’ясний фарш зі спеціями за смаком.

4. Начиняємо шматочки підготовленого тіста фаршем і кладемо їх у розігріту з рослинною олією сковороду. Обсмажуємо з обох боків до золотистої рум’яної скоринки.

5. Рум’яні і апетитні біляші з заварного тіста викладаємо на тарілку і подаємо до столу. Готово!