Бісквітний рулет – 10 швидких і простих рецептів в домашніх умовах з покроковими фото

Як приготувати бісквітний рулет з повидлом в духовці

Не дивлячись на бісквітне тісто рулет готується дуже швидко. В якості начинки підійде будь-яке домашнє варення, джем або повидло. Особливу родзинку десерту додасть фруктова просочення для коржа-основи.

Час готування: 60 хв.

Час приготування: 30 хв.

Порцій: 6.

Інгредієнти:

  • Яйця курячі – 6 шт.
  • Борошно пшеничне – 6 ст. л.
  • Цукор – 2 ст. л.
  • Масло – для змазування пергаменту.

Для начинки:

  • Повидло – 1 склянка
  • Сік апельсиновий – 1 склянка

Процес приготування:

1. Білки відокремте від жовтків, розкладіть їх по різних чистим і сухим мисках.

2. Білки збийте міксером до стійких піків. Потім по одному введіть жовтки, не припиняючи збивати, але вже на невеликих обертах і всипте цукор.

3. Борошно просійте і частинами додайте до збитим яйцях, замісіть однорідне тісто.

4. Застеліть деко пергаментним папером, змастіть її вершковим маслом і викладіть тісто. Шар повинен бути тонким, не більше 1 сантиметра. При бажанні тісто можна розділити на два невеликих дека.

5. Запікайте бісквітні коржі при 225 градусах 10-12 хвилин. Важливо не перетримати бісквіт в духовці, інакше він буде ламким.

6. Викладіть корж на вологий рушник і просочіть його апельсиновим соком.

7. Далі промажте бісквіт повидлом і поверніть його в рулет.

8. Готовий рулет можна прикрасити подрібненим горіхом.

Приємного апетиту!