Покроковий рецепт приготування сирно-бісквітного рулету
Сирно-бісквітний рулет виходить не тільки повітряним, але і завдяки своїй соковитості, просто тане у роті. Цей ніжний десерт ідеально підходить для легкого сніданку.
Час готування: 100 хв
Час приготування: 40 хв.
Порцій: 4.
Склад:
- Яйця курячі – 4 шт.
- Цукор – 100 гр.
- Борошно пшеничне – 1 склянка
- Ванілін – 1 пакетик.
- Розпушувач для тіста – 1 ч. л.
- Масло – для змазування пергаменту.
Для начинки:
- Сир – 200 гр.
- Молоко згущене – 3-4 ст. л.
Процес приготування:
1. У миску розбийте яйця і всипте цукор. Збийте ці інгредієнти до густої піни.
2. Змішайте борошно, ванілін і розпушувач. Просійте цю суміш в миску до збитим яєць і замісіть тісто.
3. Деко застелити пекарської папером, змастіть її вершковим маслом і розподіліть по ньому тісто.
4. Випікайте бісквітний корж в духовці при 200 градусах 8-12 хвилин. Коли бісквіт буде готовий, перекладіть його на вологий рушник, закрийте і залиште на кілька хвилин.
5. Тим часом приготуйте начинку. Для цього збийте до однорідного стану сир і згущене молоко.
6. Розгорніть бісквітну основу, змастіть її сирною начинкою і знову загорніть в рулет.
7. Рулет покладіть в холодильник на 40-60 хвилин, щоб він добре просочився. Потім посипте сирно-бісквітний рулет цукровою пудрою і подавайте з чаєм.
Приємного апетиту!