Бісквітний рулет – 10 швидких і простих рецептів в домашніх умовах з покроковими фото

Покроковий рецепт приготування сирно-бісквітного рулету

Сирно-бісквітний рулет виходить не тільки повітряним, але і завдяки своїй соковитості, просто тане у роті. Цей ніжний десерт ідеально підходить для легкого сніданку.

Час готування: 100 хв

Час приготування: 40 хв.

Порцій: 4.

Склад:

  • Яйця курячі – 4 шт.
  • Цукор – 100 гр.
  • Борошно пшеничне – 1 склянка
  • Ванілін – 1 пакетик.
  • Розпушувач для тіста – 1 ч. л.
  • Масло – для змазування пергаменту.

Для начинки:

  • Сир – 200 гр.
  • Молоко згущене – 3-4 ст. л.

Процес приготування:

1. У миску розбийте яйця і всипте цукор. Збийте ці інгредієнти до густої піни.

2. Змішайте борошно, ванілін і розпушувач. Просійте цю суміш в миску до збитим яєць і замісіть тісто.

3. Деко застелити пекарської папером, змастіть її вершковим маслом і розподіліть по ньому тісто.

4. Випікайте бісквітний корж в духовці при 200 градусах 8-12 хвилин. Коли бісквіт буде готовий, перекладіть його на вологий рушник, закрийте і залиште на кілька хвилин.

5. Тим часом приготуйте начинку. Для цього збийте до однорідного стану сир і згущене молоко.

6. Розгорніть бісквітну основу, змастіть її сирною начинкою і знову загорніть в рулет.

7. Рулет покладіть в холодильник на 40-60 хвилин, щоб він добре просочився. Потім посипте сирно-бісквітний рулет цукровою пудрою і подавайте з чаєм.

Приємного апетиту!