Булочки з корицею – 10 рецептів в духовці з покроковими фото

Булочки з корицею без дріжджів в домашніх умовах

Це бездріжджовий варіант булочок з корицею. Досить простий варіант випічки для всієї родини. Не потрібно чекати, коли тісто підросте, і тим більше турбуватися, якщо цього не відбулося.

Час готування: 60 хв.

Час приготування: 30 хв.

Порцій: 5.

Склад:

  • Для тіста:
  • Кефір – 100 мл
  • Яйце куряче – 1 шт.
  • Цукор – 1 ст. л.
  • Масло рослинне – 1 ст. л.
  • Борошно – 200-250 гр.
  • Сіль – 1 щіпка.
  • Розпушувач для тіста – 1 ч. л.
  • Для начинки:
  • Кориця – 1 ст. л.
  • Цукор – 3 ст. л.
  • Масло вершкове – 10 гр.

Процес приготування:

1. У миску розбийте яйце, всипте сіль і цукор, збийте віночком до однорідності. Потім додайте кефір, рослинне масло, перемішайте.

2. Далі частинами додайте борошно і розпушувач для тіста.

3. Вимішуйте тісто руками до однорідності.

4. Потім тісто розкачати в тонкий прямокутник. Змастіть його розм’якшеним вершковим маслом, посипте цукром і корицею.

5. Тісто скрутіть в рулет, потім наріжте на частини по 2,5-3 сантиметри завширшки.

6. Деко застеліть пергаментом, викладіть на нього заготовки.

7. Випікайте булочки в духовці при 190 градусах 20-30 хвилин. Красиві рум’яні булочки подавайте на стіл після того, як вони охолонуть.

Приємного апетиту!