Бургер в домашніх умовах

Як приготувати курячі бургери в домашніх умовах?

Ви знали, що фастфуд може бути не тільки смачним, але й корисним? Якщо підібрати правильні інгредієнти, то таке можливо. Пропонуємо вашій увазі чудовий, легкий, смачний і соковитий бургер з куркою.

Час готування: 60 хв.

Час приготування: 60 хв.

Порцій: 2.

Склад:

  • Грудка куряча – 1 шт.
  • Капуста пекінська – 60 гр.
  • Морквина – 1 шт.
  • Огірки – 1 шт.
  • Кмин – 1 ч. л.
  • Оцет столовий 5 % – 1 ч. л.
  • Цукор – 1 ст. л.
  • цільнозернові Булочки – 2 шт.
  • Сир – 4 скибочки.
  • Йогурт натуральний – 4 ст. л.
  • Приправа для курки – за смаком.

Процес приготування:

1. Підготуйте всі інгредієнти для бургера за списком.

2. Овочі вимити. Пекінську капусту нашаткуйте тонкими смужками.

3. Огірок наріжте тонкими кружечками.

4. Моркву натріть на широкій тертці.

5. Капусту, огірок і моркву складіть в миску, додайте щіпку цукру, кмин і чайну ложку оцту, добре перемішайте.

6. Булочки розріжте навпіл і обсмажте на сухій сковороді з боку зрізу.

7. Курячу грудку посоліть і приправте перцем, покладіть зверху харчову плівку і відбийте.

8. Далі посипте куряче філе спеціями для курки.

9. На сковороді гриль обсмажте м’ясо з обох сторін до красивого рум’яного кольору.

10. Тепер залишилося зібрати бургери. Нижню частину булочки змастіть натуральним йогуртом, слідом викладіть пару столових ложок овочевої суміші. Далі покладіть скибочку сиру, на нього викладіть курячу відбивну, її також накрийте сиром. Накрийте бургер другою частиною булки, смачний і корисний перекус готовий.

Приємного апетиту!