Бутерброд з сирним сиром і авокадо
Скибочки свіжого багета, стигле авокадо, сирний сир з часником – це саме ті інгредієнти, які в сукупності, утворюють чудову закуску, яка насичена різноманітністю смаків і ароматів.
Час приготування – 15 хв.
Час приготування – 15 хв.
Порції – 8.
Склад:
- Багет – 1 шт.
 - Масло оливкове – 2 ст. л.
 - Сир сирний – 200 гр.
 - Кріп – 1 пучок.
 - Авокадо – 1 шт.
 - Цибуля зелена – 2-3 пера.
 - Часник – 1 зуб.
 - Лимон – 1 шт.
 - Перець чорний мелений – за смаком.
 
Процес приготування:
1. Підготуємо хліб: багет нарізаємо скибочками, кожен з яких, з двох сторін, промазуємо невеликою кількістю оливкової олії і відправляємо в духовку на 5 хвилин при температурі 180 градусів – підсушитися. Після виймаємо й даємо трохи часу охолонути.
2. В цей час подрібнюємо зелень, а авокадо розрізаємо навпіл, витягаємо кісточку і акуратно виймаємо м’якоть – ріжемо тонкими пластинами.
3. Сирний сир перекладаємо в глибоку ємність, туди ж відправляємо подрібнений кріп і зелену цибулю, зубчик часнику, пропущений через прес – усе ретельно перетираємо до однорідності за допомогою виделки.
4. Скибочки багета щедро намазуємо сирно-часниковою масою.
5. Зверху викладаємо по декілька пластин авокадо, збризкуємо лимонним соком і по своєму смаку присмачую чорним меленим перцем.
6. За бажанням зверху прикрашаємо дрібно нашаткованої зеленню і подаємо до столу. Приємного апетиту!












