Бутерброди з червоною рибою, сиром і огірком
Наповнювачами для бутербродів використовують різні продукти і в різноманітних поєднаннях, а для святкового столу у цьому рецепті приготуємо бутерброди з червоною рибою, сиром і слайсами огірка, їх красиво декоруємо. Поєднання цих інгредієнтів вдале, а красива подача порадує ваших гостей.
Час приготування: 10 хвилин.
Час приготування: 10 хвилин.
Порції: 1.
Склад:
- Червона риба – 5 шматочків.
- Сир вершковий – 5 скибочок.
- Хліб – 5 скибочок.
- Лимон – ½ шт.
- Огірок – 5 кілець.
Процес приготування:
Крок 1. Першим ділом готуються інгредієнти для бутербродів з розрахунком потрібної кількості порцій.
Крок 2. Нарізається Тонкими скибочками хліб, як основа бутерброда. Він може бути будь-яким: багет, класичний білий або чорний, цільнозерновий або бездріжджовий. Шматочок сиру нарізається скибочками у вигляді трикутника і кладеться поверх хліба. Сир також може бути будь-яким: твердих, плавлених, з цвіллю або білим.
Крок 3. Огірок промивається, обсушивается серветкою і нарізати тонкими кружками. Вони кладуться на хліб поруч з сирними скибочками.
Крок 4. Добре промивається лимон і нарізається тонкими четвертинками кілець разом з цедрою. Лимон кладеться поверх огірка.
Крок 5. Будь-яка червона малосолоний риба (кета, сьомга, лосось або горбуша) нарізається слайсами і укладається на бутерброди або пластинками, або трояндочками, або кубиками. Приготовані бутерброди красиво викладаються на велике блюдо і подаються до столу. Приємного апетиту!