Швидкі бутерброди зі шпротами і сирним сиром
Даний рецепт трохи відрізняється від традиційного, так як замість майонезу ми будемо використовувати сирний сир: або з зеленню, або звичайний класичний.
Час готування – 25 хв.
Час приготування – 25 хв.
Кількість порцій – 4.
Склад:
- Батон – 4 скибочки.
- Шпроти в маслі – 1 банку.
- Сир сирний – 120 гр.
- Огірок свіжий – 1 шт.
- Кріп – 1-2 гілки.
Процес приготування:
1. Для бутербродів нам знадобиться м’який і свіжий батон, від якого необхідно відрізати 4 скибочки максимально однакового розміру. По товщині скибочки не повинні бути занадто товстими або тонкими.
2. Вибираємо сирний сир. Можна використовувати намазки з зеленню або без неї – залежить від ваших смакових уподобань. Відкриваємо баночку і намазуємо кожен скибочку батона з допомогою ножа.
3. Тепер потрібно промити один свіжий огірок і обтерти насухо чистим рушником. Відрізаємо необхідну кількість овочу для бутербродів і видаляємо шкірку. Огірок нарізаємо тонкими скибочками, які викладаємо поверх сирного сиру.
4. Тепер відкорковуємо банку зі шпротами. Зливаємо масло, в якому знаходилися рибки. Викладаємо шпроти на скибочки огірків.
5. Промиваємо пару гілочок кропу проточною водою і струшуємо їх, щоб позбутися від зайвої вологи. Прикрашаємо бутерброди зеленню.
Приємного апетиту!