Бутерброди зі шпротами – 10 рецептів з покроковими фото

Швидкі бутерброди зі шпротами і сирним сиром

Даний рецепт трохи відрізняється від традиційного, так як замість майонезу ми будемо використовувати сирний сир: або з зеленню, або звичайний класичний.

Час готування – 25 хв.

Час приготування – 25 хв.

Кількість порцій – 4.

Склад:

  • Батон – 4 скибочки.
  • Шпроти в маслі – 1 банку.
  • Сир сирний – 120 гр.
  • Огірок свіжий – 1 шт.
  • Кріп – 1-2 гілки.

Процес приготування:

1. Для бутербродів нам знадобиться м’який і свіжий батон, від якого необхідно відрізати 4 скибочки максимально однакового розміру. По товщині скибочки не повинні бути занадто товстими або тонкими.

2. Вибираємо сирний сир. Можна використовувати намазки з зеленню або без неї – залежить від ваших смакових уподобань. Відкриваємо баночку і намазуємо кожен скибочку батона з допомогою ножа.

3. Тепер потрібно промити один свіжий огірок і обтерти насухо чистим рушником. Відрізаємо необхідну кількість овочу для бутербродів і видаляємо шкірку. Огірок нарізаємо тонкими скибочками, які викладаємо поверх сирного сиру.

4. Тепер відкорковуємо банку зі шпротами. Зливаємо масло, в якому знаходилися рибки. Викладаємо шпроти на скибочки огірків.

5. Промиваємо пару гілочок кропу проточною водою і струшуємо їх, щоб позбутися від зайвої вологи. Прикрашаємо бутерброди зеленню.

Приємного апетиту!