Як приготувати бутерброди зі шпротами і плавленим сиром?
Головна відмінність даного рецепту від класичного полягає в тому, що замість соусу з майонезу використовується плавлений сир. Ароматною паста виходить завдяки вмісту кропу і часнику.
Час готування – 35 хв.
Час приготування – 20 хв.
Кількість порцій – 6.
Склад:
- Хліб житній – 6 скибочок.
- Кріп – 1/3 пучка.
- Часник – 1 зуб.
- Сир плавлений – 90 гр.
- Огірок – 1 шт.
- Шпроти в маслі – 12 шт.
Процес приготування:
1. Відрізаємо від буханця житнього хліба необхідну кількість скибочок (6 штук). Тепер ставимо сковороду без масла на плиту і після її розігріву обсмажуємо шматочки хліба з кожної сторони 4 хвилини. В результаті має утворитися хрустка скоринка.
2. Третю частину пучка кропу потрібно спочатку промити і промокнути паперовим рушником. Потім необхідно залишити трохи зелені для прикраси бутербродів. Більшу частину – подрібнити.
3. Перед тим, як зубчик часнику подрібнити, його потрібно позбавити від лушпиння. Нарізаємо часник і викладаємо в блендер. Туди ж висипаємо нарізаний кріп і переміщаємо плавлений сир. Перетираємо інгредієнти до однорідності.
4. Свіжий огірок спочатку вимиваємо проточною водою. Потім нарізаємо його тонкими скибочками.
5. Тепер «збираємо» бутерброди. Змащуємо хліб соусом, зверху укладаємо шпроти і огіркові скибочки. Прикрашаємо кожен бутерброд кропом.
Приємного апетиту!