Бутерброди зі шпротами – 10 рецептів з покроковими фото

Як приготувати бутерброди зі шпротами і плавленим сиром?

Головна відмінність даного рецепту від класичного полягає в тому, що замість соусу з майонезу використовується плавлений сир. Ароматною паста виходить завдяки вмісту кропу і часнику.

Час готування – 35 хв.

Час приготування – 20 хв.

Кількість порцій – 6.

Склад:

  • Хліб житній – 6 скибочок.
  • Кріп – 1/3 пучка.
  • Часник – 1 зуб.
  • Сир плавлений – 90 гр.
  • Огірок – 1 шт.
  • Шпроти в маслі – 12 шт.

Процес приготування:

1. Відрізаємо від буханця житнього хліба необхідну кількість скибочок (6 штук). Тепер ставимо сковороду без масла на плиту і після її розігріву обсмажуємо шматочки хліба з кожної сторони 4 хвилини. В результаті має утворитися хрустка скоринка.

2. Третю частину пучка кропу потрібно спочатку промити і промокнути паперовим рушником. Потім необхідно залишити трохи зелені для прикраси бутербродів. Більшу частину – подрібнити.

3. Перед тим, як зубчик часнику подрібнити, його потрібно позбавити від лушпиння. Нарізаємо часник і викладаємо в блендер. Туди ж висипаємо нарізаний кріп і переміщаємо плавлений сир. Перетираємо інгредієнти до однорідності.

4. Свіжий огірок спочатку вимиваємо проточною водою. Потім нарізаємо його тонкими скибочками.

5. Тепер «збираємо» бутерброди. Змащуємо хліб соусом, зверху укладаємо шпроти і огіркові скибочки. Прикрашаємо кожен бутерброд кропом.

Приємного апетиту!