Биті огірки – 8 рецептів приготування салату з покроковими фото

Биті огірки по-корейськи

Биті огірки по-корейськи являють собою легке блюдо з особливою пікантністю, для готування якого нам потрібні такі компоненти, як бальзамічний оцет, насіння білого кунжуту і багато іншого. Спробувавши такі огірочки лише одного разу, ви повернетеся до цього рецепту ще багато-багато разів!

Час готування – 10 хв.

Час приготування – 5 хв.

Порції – 4.

Склад:

  • Огірки – 500 гр.
  • Часник – 4 зуб.
  • Перець чилі – 1 шт.
  • Цукор-пісок – 2 ч. л.
  • Оцет бальзамічний – 2 ст. л.
  • Соус соєвий – 2 ст. л.
  • Олія соняшникова – 2 ст. л.
  • Кунжут білий – 1 ч. л.
  • Кінза – ½ пучка.
  • Сіль – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Обполіскуємо плоди, зрізаємо «попки» і кладемо в пакет – відбиваємо кухонним молоточком з двох сторін.

Крок 2. Ріжемо на більш дрібні сегменти.

Крок 3. Очищаємо часник і нарізаємо дрібними скибочками, перець чилі – кільцями.

Крок 4. Огірки завантажуємо назад в пакет і додаємо чилі з часником, бальзамічний оцет, цукор, соєвий соус, сіль і олію.

Крок 5. Гарненько перемішуємо і даємо просочитися добавками близько 5 хвилин.

Крок 6. Перекладаємо закуску на сервірувальне блюдо, присипаємо кунжутом і кінзою, і подаємо. Приємного апетиту!