Биті огірки по-корейськи
Биті огірки по-корейськи являють собою легке блюдо з особливою пікантністю, для готування якого нам потрібні такі компоненти, як бальзамічний оцет, насіння білого кунжуту і багато іншого. Спробувавши такі огірочки лише одного разу, ви повернетеся до цього рецепту ще багато-багато разів!
Час готування – 10 хв.
Час приготування – 5 хв.
Порції – 4.
Склад:
- Огірки – 500 гр.
- Часник – 4 зуб.
- Перець чилі – 1 шт.
- Цукор-пісок – 2 ч. л.
- Оцет бальзамічний – 2 ст. л.
- Соус соєвий – 2 ст. л.
- Олія соняшникова – 2 ст. л.
- Кунжут білий – 1 ч. л.
- Кінза – ½ пучка.
- Сіль – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Обполіскуємо плоди, зрізаємо «попки» і кладемо в пакет – відбиваємо кухонним молоточком з двох сторін.
Крок 2. Ріжемо на більш дрібні сегменти.
Крок 3. Очищаємо часник і нарізаємо дрібними скибочками, перець чилі – кільцями.
Крок 4. Огірки завантажуємо назад в пакет і додаємо чилі з часником, бальзамічний оцет, цукор, соєвий соус, сіль і олію.
Крок 5. Гарненько перемішуємо і даємо просочитися добавками близько 5 хвилин.
Крок 6. Перекладаємо закуску на сервірувальне блюдо, присипаємо кунжутом і кінзою, і подаємо. Приємного апетиту!