Простий і смачний рецепт курячих биточків з сиром
Яскраве блюдо для домашнього меню – биточки курячі, приготовані з сиром. Таке частування порадує простим кулінарним процесом, а також ніжним смаком і поживними властивостями.
Час приготування: 40 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порцій – 4
Склад:
- М’ясо куряче – 450 гр.
- Сир твердий – 80 гр.
- Батон – 70 гр.
- Яйце – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Зелень – 1 пучок.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Білий хліб подрібнюємо до стану дрібних крихт.
Крок 2. Прокручуємо куряче м’ясо на м’ясорубці, з’єднуємо його з крихтою, подрібненою цибулею, яйцем, сіллю і меленим перцем. Вимішуємо до однорідності.
Крок 3. Ліпимо з фаршу акуратні круглі биточки.
Крок 4. Перекладаємо їх на деко. Випікаємо 20 хвилин при температурі 200 градусів.
Крок 5. В цей час натираємо сир твердий і розмішуємо з подрібненою зеленню.
Крок 6. Витягаємо гарячі биточки з духовки.
Крок 7. Посипаємо частування сиром.
Крок 8. Випікаємо ще 7 хвилин.
Крок 9. Апетитні биточки курячі з сиром готові.