биточки Курячі – 7 рецептів приготування з покроковими фото

Простий і смачний рецепт курячих биточків з сиром

Яскраве блюдо для домашнього меню – биточки курячі, приготовані з сиром. Таке частування порадує простим кулінарним процесом, а також ніжним смаком і поживними властивостями.

Час приготування: 40 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порцій – 4

Склад:

  • М’ясо куряче – 450 гр.
  • Сир твердий – 80 гр.
  • Батон – 70 гр.
  • Яйце – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Зелень – 1 пучок.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Білий хліб подрібнюємо до стану дрібних крихт.

Крок 2. Прокручуємо куряче м’ясо на м’ясорубці, з’єднуємо його з крихтою, подрібненою цибулею, яйцем, сіллю і меленим перцем. Вимішуємо до однорідності.

Крок 3. Ліпимо з фаршу акуратні круглі биточки.

Крок 4. Перекладаємо їх на деко. Випікаємо 20 хвилин при температурі 200 градусів.

Крок 5. В цей час натираємо сир твердий і розмішуємо з подрібненою зеленню.

Крок 6. Витягаємо гарячі биточки з духовки.

Крок 7. Посипаємо частування сиром.

Крок 8. Випікаємо ще 7 хвилин.

Крок 9. Апетитні биточки курячі з сиром готові.