Чахохбілі – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Чахохбілі з курки на сковороді

Чахохбілі з курки на сковороді порадує поживними властивостями та цікавим смаком. Апетитне частування з хрусткою скоринкою нікого не залишить байдужим і яскраво урізноманітнить звичне меню. Для приготування використовуйте перевірений покроковий рецепт нашої добірки.

Час готування – 50 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 1

Інгредієнти:

  • Стегна курячі – 3 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Часник – 4 зубчики.
  • Перець чилі – 0,5 шт.
  • Кінза – 1 пучок.
  • Помідори – 3 шт.
  • Олія – ​​3 ст.л.
  • Хмелі-сунелі – 1 ч.л.
  • Сіль за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Промиваємо курячі стегна. Знімаємо шкірку та витягаємо кістки. М’якуш стегна ріжемо невеликими шматочками.

Крок 2. Розігріваємо сковороду і смажимо куряче м’ясо. Готуємо до рум’яної скоринки та прибираємо на тарілку.

Крок 3. Очищаємо цибулю і дрібно ріжемо її.

Крок 4. Помідори натираємо на великій тертці.

Крок 5. Обсмажуємо цибулю на сковороді до рум’янцю. Додаємо томатну масу. Перемішуємо і гасимо на повільному вогні.

Крок 6. Приготуємо пасту із спецій. Розтираємо у ступці часник, половинку стручка перцю чилі, сіль, кінзу та спеції. Вливаємо дві ложки олії і перемішуємо.

Крок 7. Ароматну суміш викладаємо у сковороду з томатною масою. Перемішуємо і томимо разом близько 7-10 хвилин.

Крок 8. Викладаємо сюди курячі шматочки. Перемішуємо та вимикаємо плиту.

Крок 9. Чахохбілі з курки на сковороді готове. Розкладайте по тарілках та подавайте до столу!