Чахохбілі з курки на сковороді
Чахохбілі з курки на сковороді порадує поживними властивостями та цікавим смаком. Апетитне частування з хрусткою скоринкою нікого не залишить байдужим і яскраво урізноманітнить звичне меню. Для приготування використовуйте перевірений покроковий рецепт нашої добірки.
Час готування – 50 хвилин
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 1
Інгредієнти:
- Стегна курячі – 3 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Часник – 4 зубчики.
- Перець чилі – 0,5 шт.
- Кінза – 1 пучок.
- Помідори – 3 шт.
- Олія – 3 ст.л.
- Хмелі-сунелі – 1 ч.л.
- Сіль за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Промиваємо курячі стегна. Знімаємо шкірку та витягаємо кістки. М’якуш стегна ріжемо невеликими шматочками.
Крок 2. Розігріваємо сковороду і смажимо куряче м’ясо. Готуємо до рум’яної скоринки та прибираємо на тарілку.
Крок 3. Очищаємо цибулю і дрібно ріжемо її.
Крок 4. Помідори натираємо на великій тертці.
Крок 5. Обсмажуємо цибулю на сковороді до рум’янцю. Додаємо томатну масу. Перемішуємо і гасимо на повільному вогні.
Крок 6. Приготуємо пасту із спецій. Розтираємо у ступці часник, половинку стручка перцю чилі, сіль, кінзу та спеції. Вливаємо дві ложки олії і перемішуємо.
Крок 7. Ароматну суміш викладаємо у сковороду з томатною масою. Перемішуємо і томимо разом близько 7-10 хвилин.
Крок 8. Викладаємо сюди курячі шматочки. Перемішуємо та вимикаємо плиту.
Крок 9. Чахохбілі з курки на сковороді готове. Розкладайте по тарілках та подавайте до столу!