Чіпси з лаваша – 7 рецептів приготування з покроковими фото

Як швидко зробити чіпси з лавашу на сковороді?

Тонкі і хрусткі чіпси з лаваша дуже швидко приготувати самостійно на сковороді. Використовуйте цікаву кулінарну ідею для смачної закуски. Підходить для великих компаній.

Час приготування: 10 хвилин

Час приготування: 5 хвилин

Порцій – 4

Склад:

  • Лаваш тонкий – 1 аркуш.
  • Часник сушений – за смаком.
  • Перець червоний мелений – за смаком.
  • Коріандр мелений – за смаком.
  • Кріп сушений – за смаком.
  • Сіль – за смаком.
  • Масло рослинне – 1 ст. л.

Процес приготування:

1. Прогріваємо сковороду з рослинним маслом. Занурюємо сюди шматочки тонкого лаваша. Їх можна розірвати руками або нарізати ножем.

2. За смаком посипаємо частування сіллю.

3. Всипаємо червоний мелений перець.

4. Додаємо решту спеції: часник сушений, кріп і коріандр. За бажанням, можна додати і інші приправи.

5. Смажимо блюдо кілька хвилин і перемішуємо їх.

6. Викладаємо хрусткі чіпси в глибоку тарілку і угощаемся!