Як швидко зробити чіпси з лавашу на сковороді?
Тонкі і хрусткі чіпси з лаваша дуже швидко приготувати самостійно на сковороді. Використовуйте цікаву кулінарну ідею для смачної закуски. Підходить для великих компаній.
Час приготування: 10 хвилин
Час приготування: 5 хвилин
Порцій – 4
Склад:
- Лаваш тонкий – 1 аркуш.
- Часник сушений – за смаком.
- Перець червоний мелений – за смаком.
- Коріандр мелений – за смаком.
- Кріп сушений – за смаком.
- Сіль – за смаком.
- Масло рослинне – 1 ст. л.
Процес приготування:
1. Прогріваємо сковороду з рослинним маслом. Занурюємо сюди шматочки тонкого лаваша. Їх можна розірвати руками або нарізати ножем.
2. За смаком посипаємо частування сіллю.
3. Всипаємо червоний мелений перець.
4. Додаємо решту спеції: часник сушений, кріп і коріандр. За бажанням, можна додати і інші приправи.
5. Смажимо блюдо кілька хвилин і перемішуємо їх.
6. Викладаємо хрусткі чіпси в глибоку тарілку і угощаемся!