Чізкейк без випічки – 10 рецептів в домашніх умовах c сиром і печивом

Чізкейк без випічки — це десерт з сиру і печива, який легко можна приготувати в домашніх умовах. Ні для нікого вже не є таємницею, що смачні десерти можна приготувати без випічки. З цих 10 рецептів ви дізнаєтеся, як приготувати смачний чізкейк без використання духовки.

Класичний чізкейк без випічки з сиром, печивом і желатином

Чудовий сирний десерт без випічки. Чізкейки з сирної маси виходить легким і ніжним, щоб стабілізувати сирну начинку, нам знадобиться трохи желатину.

Інгредієнти на
4 порц.

  • Сир 500 гр.
  • Згущене молоко 1 банка
  • Желатин 10 гр.
  • Вода ⅔ ст.
  • Печиво пісочне 250 гр.
  • Масло вершкове 100 гр.
  • Соуси краще ягідний — для подачі

Процес приготування:

  1. Як приготувати чізкейк без випічки в домашніх умовах? Печиво подрібніть в дрібну крихту. Можна це зробити за допомогою блендера.
  2. Вершкове масло розтопіть на повільному вогні і змішайте його з пісочної крихтою.
  3. Форму для чізкейку застеліть пергаментним папером. Викладіть піщану масу, руками сформуйте корж-основу і бортики.
  4. Швидкодіючий желатин розведіть у 2/3 склянки води і залиште на 10 хвилин. Потім помістіть склянку з желатином в гарячу воду і повністю розчиніть желатинові гранули.
  5. Сир змішайте зі згущеним молоком. У сирну масу влийте желатин і перемішайте.
  6. Сирну масу викладіть на корж-основу, накрийте форму харчовою плівкою і поставте в холодильник на 3 години для застигання.
  7. Сирний чізкейк полити ягідним соусом і подавайте на стіл.

Приємного апетиту!

Як приготувати домашній чізкейк без випічки з сирним сиром?

Чізкейк без випічки виходить навіть у тих, хто не може похвалитися своїми кулінарними здібностями. Готується він без випічки, тому зіпсувати десерт практично неможливо.

Час готування: 4 години.

Час приготування: 60 хв.

Порцій: 6-8.

Склад:

  • Сир сирний – 600 гр.
  • Масло вершкове – 100 гр.
  • Желатин – 10 гр.
  • Мед – 60 мл
  • Для основи:
  • Печиво сухе – 150 гр.
  • Мигдаль смажений – 100 гр.
  • Масло вершкове – 120 гр.
  • Для начинки:
  • Полуниця – 300 гр.
  • Сироп полуничний – за смаком.

Процес приготування:

1. Печиво і мигдаль подрібніть в крихту, додати масло і змішати до однорідності.

2. Викладіть піщану масу у форму для чізкейку і розрівняйте її руками. У формі діаметром 24 сантиметри у вас повинен вийде корж і бортики заввишки 1 сантиметр. Форму з основою поставте в холодильник на 1 годину.

3. Желатин розведіть в невеликій кількості води і залиште на 10 хвилин. Потім додайте в желатинову масу мед і добре перемішайте.

4. Після цього додайте сирний сир і розм’якшене вершкове масло, перемішайте до однорідності. Начинку викладіть на корж основу. Надішліть чізкейк в холодильник мінімум на 3 години.

5. Готовий чізкейк прикрасити полуницею та топпінгом.

Приємного апетиту!

Простий і смачний рецепт чізкейк без випічки з маскарпоне і желатином

Щоб чізкейк вийшов без випічки, вам знадобиться якісний желатин. Особливо актуальні такі легкі десерти в літній час. До того ж їх можна прикрасити свіжими ягодами і фруктами, виглядає це дуже органічно.

Час готування: 8 годин.

Час приготування: 50 хв.

Порцій: 6-8.

Склад:

  • Для основи:
  • Печиво пісочне – 250 гр.
  • Масло вершкове – 100 гр.
  • Для начинки:
  • Маскарпоне – 400 гр.
  • Вершки – 250 мл
  • Молоко згущене – 200 гр.
  • Вода – 80 мл
  • Желатин – 25 гр.

Процес приготування:

1. Вершкове масло розтопіть на повільному вогні або в мікрохвильовій печі.

2. Печиво подрібніть в крихту з допомогою блендера. Змішайте розтоплене вершкове масло і пісочну крихту.

3. Викладіть піщану масу у форму з діаметром 18 сантиметрів. Застеліть форму харчовою плівкою або пергаментом. Викладіть піщану масу, сформуйте з неї корж-основу для чізкейку і бортики. Поставте форму з основою в холодильник на годину.

4. Желатин замочіть в холодній воді і залиште на 15 хвилин. Потім набряклий желатин перекладіть в каструлю і підігрійте на невеликому вогні до повного розчинення.

5. Холодні вершки збийте до стійкої піни.

6. В окремій мисці змішайте маскарпоне і згущене молоко. Не збивайте сильно, сир може розшаруватися. Потім додайте до одержаної маси збиті вершки, перемішайте інгредієнти на низьких оборотах міксера. Не припиняючи збивати, додайте желатинову масу, добре перемішайте.

7. Відкладіть пару столових ложок крему для прикраси, решту масу викладіть на піщану основу. Помістіть чізкейк в холодильник на 6-8 годин для застигання.

8. Для прикраси чізкейку змішайте будь-ягідний соус з відкладеним сирним кремом.

9. За допомогою кондитерського мішка прикрасьте готовий чізкейк.

Приємного апетиту!

Ніжний чізкейк без випічки з рікоттою в домашніх умовах

Замість дуже популярного сиру маскарпоне можна взяти рікотту. Він також підходить для приготування чізкейку. Десерт навіть виходить ще більш ніжним смаком і текстурою.

Час готування: 9 годин.

Час приготування: 60 хв.

Порцій: 8.

Склад:

  • Вершків 33-35 % – 200 мл
  • Йогурт натуральний – 200 мл
  • Желатин – 2 ст. л.
  • Цукор ванільний – 10 гр.
  • Ягоди – 250 гр.
  • Печиво пісочне – 300 гр.
  • Масло вершкове – 70 гр.
  • Пудра цукрова – 7 ст. л.
  • Рікотта – 500 гр.

Процес приготування:

1. Печиво подрібніть в крихту. Можна зробити це за допомогою блендера. Змішайте пісочну крихту з розтопленим вершковим маслом. З отриманої маси сформуйте корж-основу, добре утрамбуйте її у формі.бийте, додайте цукрову пудру, ванільний цукор і йогурт. Ретельно перемішайте ці інгредієнти.

2. Желатин змішайте з невеликою кількістю води. Ягоди промийте і просушіть, змішайте з двома столовими ложками цукрової пудри і підігрійте ягідну масу в мікрохвильовці 2-3 хвилини. Потім змішайте її з половиною набряклого желатину.

3. Окремо збийте половину вершків до утворення стійких піків і змішайте з сирною масою. Другу половину трохи підігрійте в мікрохвильовці і змішайте з рештою желатину. Коли желатинова маса охолоне, змішайте її з основною.

4. Сирну масу розділіть на дві частини. Одну половину змішайте з ягодами.

5. На остова викладіть спочатку сирно-ягідну масу, потім покладіть решту «білу» частину, розрівняйте.

6. Помістіть чізкейк для застигання у холодильник на 8 годин. Готовий чізкейк прикрасьте по своєму смаку свіжими ягодами і цукровою пудрою.

Приємного апетиту!

Як приготувати чізкейк без випічки з желе зверху?

Десерт європейської та американської кухні, чізкейк являє собою ніжний сирний пиріг на пісочній основі. Основним інгредієнтом для нього виступає сирний сир. Пропонуємо вам спробувати оригінальний варіант чізкейку з желатинової прошарком.

Час готування: 9-10 годин.

Час приготування: 60 хв.

Порцій: 8.

Склад:

  • Для вишневого шару:
  • Вода – 200 мл
  • Вишня – 400 гр.
  • Цукор – 1 ст. л.
  • Желе для торта – 1 упаковка.
  • Для сирного шару:
  • Сир – 360 гр.
  • Масло вершкове – 90 гр.
  • Цукор – 5 ст. л.
  • Цукор ванільний – 1 ч. л.
  • Молоко – 150 мл
  • Желатин – 3 ст. л.
  • Для основи:
  • Масло вершкове – 90 гр.
  • Печиво пісочне – 315 гр.

Процес приготування:

1. Желатин для сирної основи залийте молоком і залиште на 40 хвилин.

2. Пісочне печиво подрібніть в дрібну крихти і змішайте її з розтопленим вершковим маслом. Щільно утрамбуйте піщану масу у форму. Помістіть форму з коржем в холодильник.

3. Сир протріть через дрібне сито, додайте до нього цукор і розм’якшене вершкове масло, збийте інгредієнти міксером до однорідного стану.

4. Набряклий желатин підігрійте на мінімальному вогні до повного розчинення. Желатинову масу остудіть і змішайте з сирною.

5. Викладіть сирну масу на корж і поставте форму з чізкейк знову в холодильник.

6. З вишень видалити кісточки і змішати ягоди з цукром.

7. Упаковку вишневого желе змішайте з водою і підігрійте на середньому вогні, постійно помішуючи, до повного розчинення.

8. Дістаньте форму з чізкейк з холодильника, викладіть зверху ягоди і залийте їх остившім вишневим желе.

9. Поставте форму в холодильник на 7-8 годин до повного застигання чізкейку. Десерт виходить дуже соковитим завдяки ягодам.

Приємного апетиту!

Покроковий рецепт домашнього чізкейк без випічки з сиром і сметаною

Вершково-сирний чізкейк – смачний десерт, який люблять дівчата за його легкість. Він готується без випічки, що значно спрощує весь процес і робить його доступним для всіх.

Час готування: 8 годин.

Час приготування: 60 хв.

Порцій: 8.

Склад:

  • Для основи:
  • Печиво пісочне – 200 гр.
  • Масло вершкове – 70 гр.
  • Для начинки:
  • Сир – 700 гр.
  • Сметана 26 % – 400 мл
  • Ванілін – за смаком.
  • Пудра цукрова – 90 гр.
  • Шоколад білий – 80 гр.
  • Желатин – 20 гр.
  • Вода – 65 мл

Процес приготування:

1. Печиво розламайте на шматочки, покладіть в чашу блендера і подрібніть в крихту. Вершкове масло розтопіть на повільному вогні. Змішайте пісочну крихту і вершкове масло. Отриману масу викладіть у форму, сформуйте з неї основу для чізкейку і добре утрамбуйте.

2. Якщо сир крупнозернистий, то його також слід перетерти в блендері.

3. Білий шоколад розтопіть на водяній бані.

4. Желатин залийте водою і залиште на 15 хвилин, щоб він розпух. Потім підігрійте його на водяній бані до порожнього розчинення крупинок.

5. Збийте сир, цукрову пудру і ванілін до утворення однорідної маси. Потім додайте білий шоколад і добре перемішайте. Сметану збийте окремо. Потім з’єднайте обидві ці маси.

6. Отриману вершково-сирну масу змішайте з желатином і викладіть на корж-основу. Форму затягнути харчовою плівкою і поставте в холодильник на 8 годин.

7. Готовий чізкейк вийміть з форми і прикрасити по своєму смаку.

Приємного апетиту!

Неймовірно смачний шоколадний чізкейк без випічки

Приголомшливий десерт, який підкорить не тільки любителів ніжних чізкейків, але і поціновувачів шоколаду. На подив рецепт дуже простий і швидкий, якщо не враховувати час, який знадобиться для застигання чізкейку.

Час готування: 8-10 годин.

Час приготування: 50 хв.

Порцій: 10.

Склад:

  • Печиво пісочне – 300 гр.
  • Пудра цукрова – 5 ст. л.
  • Сир вершковий – 600 гр.
  • Масло вершкове – 80 гр.
  • Шоколад молочний – 150 гр.
  • Шоколад білий – 50 гр.
  • Шоколад гіркий – 100 гр.

Процес приготування:

1. Печиво з маслом подрібніть в крихту за допомогою блендера.

2. У форму з діаметром 22 сантиметри викладіть піщану масу і сформуйте з неї корж-основу.

3. 50 грам гіркого і 100 грам молочного шоколаду розтопіть на водяній бані.

4. Вершковий сир змішайте з цукровою пудрою.

5. У остиглий шоколад потроху додавайте вершковий сир і кожен раз добре перемішуйте.

6. В результаті у вас вийде густа апетитна маса.

7. Викладіть її на пісочний корж, розрівняти.

8. Розтопіть ще по 50 грам гіркого і молочного шоколаду, трохи остудіть і залийте нею чізкейк.

9. Білий шоколад також розтопіть і прикрасьте їм чізкейк. Помісіть форму на ніч у холодильник.

10. Готовий чізкейк вийміть з форми і подавайте на стіл.

Приємного апетиту!

Домашній вершковий чізкейк без випічки за класичним рецептом

Нічого немає краще класики. Чудовий вершковий чізкейк без всяких добавок сподобається усім: великим ласунам і тим, хто не особливо любить солодке.

Час готування: 8 годин.

Час приготування: 30 хв.

Порцій: 8.

Склад:

  • Печиво пісочне – 200 гр.
  • Масло вершкове – 100 гр.
  • Сир – 250 гр.
  • Сметана – 250 мл
  • Цукор – 4 ст. л.
  • Желатин – 25 гр.

Процес приготування:

1. Желатин розведіть в невеликій кількості холодної води і залиште на 15 хвилин.

2. Печиво подрібніть до дрібної крихти з допомогою блендера. Отриману масу змішайте з розм’якшеним вершковим маслом.

3. З пісочно-вершкової маси сформуйте корж, добре утрамбуйте його.

4. Збийте сир, сметану і цукор до густої однорідної маси.

5. Желатин підігрійте на водяній бані до повного розчинення, остудіть і змішайте з сирною масою.

6. Отриману масу викладіть на пісочний корж-основу. Затягніть форму харчовою плівкою і поставте її в холодильник на 6-8 годин.

7. Готовий чізкейк можна посипати цукровою пудрою і пригощати ним гостей і сім’ю.

Приємного апетиту!

Як приготувати ніжний банановий чізкейк без духовки?

Прекрасний десерт для свята. Додавання банана не тільки перетворить смак чізкейку, але і зробить її текстуру схожою на суфле. Це дуже смачно.

Час готування: 4 години.

Час приготування: 50 хв.

Порцій: 6.

Інгредієнти:

  • Банани – 2-3 шт.
  • Вода – 100 мл
  • Желатин – 1 ст. л.
  • Йогурт – 150 мл
  • Масло вершкове – 100 гр.
  • Печиво пісочне – 200 гр.
  • Цукор – 50 гр.
  • Сир – 400 гр.

Процес приготування:

1. Пісочне печиво подрібніть до стану дрібної крихти, змішайте її з розтопленим вершковим маслом.

2. З пісочно-вершкової маси сформуйте корж, який буде служити основою для чізкейку. Добре утрамбуйте його у формі.

3. Желатин залийте водою і залиште на кілька хвилин, щоб він набух.

4. У блендері змішайте сир, банани, йогурт і цукор.

5. Желатин підігрійте на водяній бані до повного розчинення гранул. Остудіть желатинову масу і додайте її до сирно-банановому крему, перемішайте.

6. Отриману масу викладіть у форму на піщану основу. Потім помістіть чізкейк в холодильник мінімум на 3 години для застигання. Готовий чізкейк прикрасьте шматочками банана і листочками м’яти.

Приємного апетиту!

Смачний і ароматний чізкейк з сиром та полуницею

Незвичайно смачний і ароматний чізкейк виходить з сиру і полуниці. Цей десерт приведе в захват ваших улюблених.

Час готування: 6 годин.

Час приготування: 80 хв

Порцій: 10.

Склад:

  • Для основи:
  • Печиво пісочне – 300 гр.
  • Масло вершкове – 80 гр.
  • Для начинки:
  • Сир вершковий – 500 гр.
  • Вершки жирні – 200 мл
  • Цукор – 150 гр.
  • Полуниця 400 гр.
  • Желатин – 18 гр.
  • Для желе:
  • полуничний Сік – 250 мл
  • Желатин – 10 гр.

Процес приготування:

1. Замочіть 18 грам желатину в 100 мілілітрах холодної води на годину.

2. Ще 10 грам желатину залийте лимонним соком і також залиште на годину.

3. Печиво подрібніть в крихту і змішайте з розтопленим вершковим маслом. З отриманої маси зробіть корж, який буде служити основою для чізкейку.

4. Збийте вершки з цукром до утворення густої маси.

5. У збиті вершки викладіть вершковий сир, перемішайте лопаткою.

6. Полуницю промийте, висушіть і розріжте 1/3 частина ягід навпіл. З половинок ягід викладіть бортик майбутнього чізкейку.

7. Набряклий желатин підігрійте до повного розчинення, остудіть і змішайте з вершковою масою. У вершковий крем додайте кілька нарізаних ягід полуниці. Отриману масу викладіть на піщану основу.

8. Решту ягід наріжте скибочками і розкладіть на поверхні чізкейку.

9. Суміш полуничного соку і желатину підігрійте до повного розчинення і залийте їй полуничний шар.

10. Помістіть форму з чізкейк в холодильник на 4-5 годин. Десерт виходить дуже красивим і смачним.

Приємного апетиту!