Чізкейк без випічки – 10 рецептів в домашніх умовах c сиром і печивом

Як приготувати чізкейк без випічки з желе зверху?

Десерт європейської та американської кухні, чізкейк являє собою ніжний сирний пиріг на пісочній основі. Основним інгредієнтом для нього виступає сирний сир. Пропонуємо вам спробувати оригінальний варіант чізкейку з желатинової прошарком.

Час готування: 9-10 годин.

Час приготування: 60 хв.

Порцій: 8.

Склад:

  • Для вишневого шару:
  • Вода – 200 мл
  • Вишня – 400 гр.
  • Цукор – 1 ст. л.
  • Желе для торта – 1 упаковка.
  • Для сирного шару:
  • Сир – 360 гр.
  • Масло вершкове – 90 гр.
  • Цукор – 5 ст. л.
  • Цукор ванільний – 1 ч. л.
  • Молоко – 150 мл
  • Желатин – 3 ст. л.
  • Для основи:
  • Масло вершкове – 90 гр.
  • Печиво пісочне – 315 гр.

Процес приготування:

1. Желатин для сирної основи залийте молоком і залиште на 40 хвилин.

2. Пісочне печиво подрібніть в дрібну крихти і змішайте її з розтопленим вершковим маслом. Щільно утрамбуйте піщану масу у форму. Помістіть форму з коржем в холодильник.

3. Сир протріть через дрібне сито, додайте до нього цукор і розм’якшене вершкове масло, збийте інгредієнти міксером до однорідного стану.

4. Набряклий желатин підігрійте на мінімальному вогні до повного розчинення. Желатинову масу остудіть і змішайте з сирною.

5. Викладіть сирну масу на корж і поставте форму з чізкейк знову в холодильник.

6. З вишень видалити кісточки і змішати ягоди з цукром.

7. Упаковку вишневого желе змішайте з водою і підігрійте на середньому вогні, постійно помішуючи, до повного розчинення.

8. Дістаньте форму з чізкейк з холодильника, викладіть зверху ягоди і залийте їх остившім вишневим желе.

9. Поставте форму в холодильник на 7-8 годин до повного застигання чізкейку. Десерт виходить дуже соковитим завдяки ягодам.

Приємного апетиту!