Чізкейк без випічки – 10 рецептів в домашніх умовах c сиром і печивом

Покроковий рецепт домашнього чізкейк без випічки з сиром і сметаною

Вершково-сирний чізкейк – смачний десерт, який люблять дівчата за його легкість. Він готується без випічки, що значно спрощує весь процес і робить його доступним для всіх.

Час готування: 8 годин.

Час приготування: 60 хв.

Порцій: 8.

Склад:

  • Для основи:
  • Печиво пісочне – 200 гр.
  • Масло вершкове – 70 гр.
  • Для начинки:
  • Сир – 700 гр.
  • Сметана 26 % – 400 мл
  • Ванілін – за смаком.
  • Пудра цукрова – 90 гр.
  • Шоколад білий – 80 гр.
  • Желатин – 20 гр.
  • Вода – 65 мл

Процес приготування:

1. Печиво розламайте на шматочки, покладіть в чашу блендера і подрібніть в крихту. Вершкове масло розтопіть на повільному вогні. Змішайте пісочну крихту і вершкове масло. Отриману масу викладіть у форму, сформуйте з неї основу для чізкейку і добре утрамбуйте.

2. Якщо сир крупнозернистий, то його також слід перетерти в блендері.

3. Білий шоколад розтопіть на водяній бані.

4. Желатин залийте водою і залиште на 15 хвилин, щоб він розпух. Потім підігрійте його на водяній бані до порожнього розчинення крупинок.

5. Збийте сир, цукрову пудру і ванілін до утворення однорідної маси. Потім додайте білий шоколад і добре перемішайте. Сметану збийте окремо. Потім з’єднайте обидві ці маси.

6. Отриману вершково-сирну масу змішайте з желатином і викладіть на корж-основу. Форму затягнути харчовою плівкою і поставте в холодильник на 8 годин.

7. Готовий чізкейк вийміть з форми і прикрасити по своєму смаку.

Приємного апетиту!