Ескалоп — це блюдо, яке можна приготувати з будь-якого виду м’яса. У добірці представлені варіанти з курки, індички, свинини і яловичини. Всі рецепти готуються елементарно. Ескалоп готують в духовці, сковороді і грилю. М’ясо виходить ніжним і соковитим. М’ясо подають окремо або доповнивши нарізкою зі свіжих овочів, різносолами або гарніром.
Ескалоп з свинини на сковороді
Ескалоп з свинини на сковороді готується просто і швидко. Мінімум інгредієнтів перетворюються на чудове частування за лічені хвилини. Пісна свинина підійде для всіх, хто стежить за своїм харчуванням. А завдяки приготуванню на сковороді-гриль не потрібно багато масла, буквально, щоб змастити поверхню.
Інгредієнти на
3 порц.
- Свиняча корейка 700 гр.
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Масло рослинне для смаження
Процес приготування:
- Ескалоп готується дуже просто. Свинину обполіскуємо й обсушуємо.
- Нарізаємо шматками шириною близько 3-х сантиметрів.
- Зверху кладемо пакет або харчову плівку. Це робиться для того, щоб при отбивании не забруднити все навколо. Орудуємо кухонним молоточком.
- По краях робимо насічки. Так краю м’яса не будуть згортатися до центру і збережуть презентабельний зовнішній вигляд.
- Посипаємо сіллю і перцем.
- Сковорідку злегка промасливаем і добре прогріваємо. Кладемо м’ясо.
- Обсмаживши 5 хвилин з одного боку, перевертаємо і смажимо 5 хвилин із зворотного боку.
- Соковите м’ясо подаємо з овочами або просто так. Приємного апетиту!
