Покроковий рецепт приготування фалафеля з сочевиці
Ніжний і неймовірно живильний фалафель можна приготувати з сочевиці. Рослинна страва стане рішень для вашого домашнього обіду або перекусу. Спробуйте!
Час приготування: 40 хвилин
Час приготування: 15 хвилин
Порцій – 4
Інгредієнти:
- Сочевиця – 1 склянка
- Лимон – 0,5 шт.
- Часник – 2 зубчики.
- Перець чилі – 1 шт.
- Петрушка – за смаком.
- Сіль – за смаком.
- Борошно – 1 ст. л.
Процес приготування:
1. Підготуємо всі необхідні продукти для приготування домашнього фалафеля. Сочевицю заздалегідь вимочити в холодній воді.
2. Зелень, вимочену сочевицю, зубчики часнику, шматочки перцю чилі і сіль занурюємо в чашу блендера.
3. Подрібнюємо інгредієнти до отримання однорідної дрібної кашки.
4. Вмішуємо в заготовку борошно і ліпимо з отриманого тіста невеликі кульки. Розмішуєм їх на деко з пергаментом і випікаємо 15 хвилин при температурі 200 градусів.
5. Хрусткий фалафель з сочевиці готовий. Подавайте до столу і пригощайтеся!