Фалафель – 10 рецептів приготування в домашніх умовах з фото

Покроковий рецепт приготування фалафеля з сочевиці

Ніжний і неймовірно живильний фалафель можна приготувати з сочевиці. Рослинна страва стане рішень для вашого домашнього обіду або перекусу. Спробуйте!

Час приготування: 40 хвилин

Час приготування: 15 хвилин

Порцій – 4

Інгредієнти:

  • Сочевиця – 1 склянка
  • Лимон – 0,5 шт.
  • Часник – 2 зубчики.
  • Перець чилі – 1 шт.
  • Петрушка – за смаком.
  • Сіль – за смаком.
  • Борошно – 1 ст. л.

Процес приготування:

1. Підготуємо всі необхідні продукти для приготування домашнього фалафеля. Сочевицю заздалегідь вимочити в холодній воді.

2. Зелень, вимочену сочевицю, зубчики часнику, шматочки перцю чилі і сіль занурюємо в чашу блендера.

3. Подрібнюємо інгредієнти до отримання однорідної дрібної кашки.

4. Вмішуємо в заготовку борошно і ліпимо з отриманого тіста невеликі кульки. Розмішуєм їх на деко з пергаментом і випікаємо 15 хвилин при температурі 200 градусів.

5. Хрусткий фалафель з сочевиці готовий. Подавайте до столу і пригощайтеся!