Фрикадельки з свинини з рисом на сковороді з підливою
Соковиті свинячі фрикадельки можна приготувати в підливі з додаванням рису. Страва порадує не тільки своїм ніжним смаком, але і приємним ароматом. Подавайте до домашнього обіду для всієї родини.
Час приготування: 30 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Порцій – 6
Інгредієнти:
- Фарш свинячий – 1 кг
- Рис – 120 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Яйце – 1 шт.
- Борошно – 50 гр.
- томатна Паста – 100 гр.
- Сіль – за смаком.
- Спеції – за смаком.
- Цибуля зелена – для подачі.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
1. У глибокій тарілці з’єднуємо свинячий фарш і перемелений ріпчасту цибулю.
2. Сюди ж відправляємо відварений рис, яйце і сіль зі спеціями. Старанно розмішуємо масу до рівномірного розподілу всіх продуктів.
3. Формуємо з отриманої суміші невеликі круглі кульки. Обвалюємо їх у борошні і смажимо в олії до легкої зміни кольору.
4. Заливаємо обсмажене вміст сковороди томатною пастою і тушкуємо на повільному вогні ще 15 хвилин.
5. Ароматні і яскраві фрикадельки з свинини і рису готові. Викладайте частування на блюдо, прикрашайте подрібненою зеленою цибулею і подавайте до столу!