Фрикадельки з підливою – 10 рецептів на сковороді з покроковими фото

Фрикадельки з свинини з рисом на сковороді з підливою

Соковиті свинячі фрикадельки можна приготувати в підливі з додаванням рису. Страва порадує не тільки своїм ніжним смаком, але і приємним ароматом. Подавайте до домашнього обіду для всієї родини.

Час приготування: 30 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порцій – 6

Інгредієнти:

  • Фарш свинячий – 1 кг
  • Рис – 120 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Яйце – 1 шт.
  • Борошно – 50 гр.
  • томатна Паста – 100 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Спеції – за смаком.
  • Цибуля зелена – для подачі.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

1. У глибокій тарілці з’єднуємо свинячий фарш і перемелений ріпчасту цибулю.

2. Сюди ж відправляємо відварений рис, яйце і сіль зі спеціями. Старанно розмішуємо масу до рівномірного розподілу всіх продуктів.

3. Формуємо з отриманої суміші невеликі круглі кульки. Обвалюємо їх у борошні і смажимо в олії до легкої зміни кольору.

4. Заливаємо обсмажене вміст сковороди томатною пастою і тушкуємо на повільному вогні ще 15 хвилин.

5. Ароматні і яскраві фрикадельки з свинини і рису готові. Викладайте частування на блюдо, прикрашайте подрібненою зеленою цибулею і подавайте до столу!