Як приготувати гарбуз з м’ясом на сковороді?
Насичене за смаком страва, яка сподобається прихильникам здорового харчування і тим, хто любить ситні страви: свинина добре поєднується з гарбузом, а гострий перець надає жаркого пікантності.
Час приготування: 45 хв.
Час приготування: 10 хв.
Порцій – 4.
Склад:
- Свиняча вирізка – 500 гр.
 - Масло рослинне – 3 ст. л.
 - Цибуля ріпчаста – 1 шт.
 - Перець чилі – 1 шт.
 - Часник – 4 зуб.
 - Паста томатна – 1 ст. л.
 - Кмин мелений – 2 ч. л.
 - Цукор коричневий – 1 ч. л.
 - Коріандр мелений – ½ ч. л.
 - Кориця мелена – ½ ч. л.
 - Сіль – ½ ч. л.
 - Томати у власному соку – 1 банка.
 - Бульйон курячий слабосоленої – 750 мл
 - Гарбуз (м’якоть без шкірки і насіння) – 500 гр.
 
Процес приготування:
1. Гарбуз нарізають кубиками, цибулю – півкільцями.
2. Свинину промивають, обсушують і ріжуть на скибочки, співмірні гарбузовим шматочках.
3. У глибокій сковороді В розігрітому маслі обсмажують дрібно порубані часник і гострий перчик, потім додають цибулю і пасерують кілька хвилин.
4. До обсмаженою овочам кладуть м’ясо і готують все разом ще 7-10 хвилин, додавши трохи бульйону.
5. У сковороду до м’яса висипають кубики гарбуза, підмішують туди ж спеції, томатну пасту, трохи коричневого цукру і солі, томати у власному соку і бульйон, що залишився. Готують рагу під кришкою при слабкому нагріванні близько 25 хвилин.
6. Подають рагу в глибоких тарілках з підливою, що утворилася, посипаючи при бажанні гострим перцем і зеленню. Насолоджуйтесь!












