Гарнір до куркою із стручкової квасолі
Маючи під рукою пакетик з замороженої стручкової квасолею, всього лише за 20 хвилин можна з легкістю приготувати ніжний гарнір або самостійне блюдо – за Вашим вибором. Стручки, ловлення у вершковому соусі, чудово підходять для різноманітності щоденного раціону Вашої сім’ї.
Час приготування – 15 хв.
Час приготування – 5 хв.
Порції – 1-2.
Склад:
- Квасоля стручкова – 250 гр.
- Цибуля-порей – 20-30 гр.
- Масло вершкове – 1 ст. л.
- Часник – 2 зуб.
- Вершки – 2 ст. л.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. У сковорідці розтоплюємо трохи вершкового масла.
Крок 2. Заморожені стручки перекладаємо в масло і тушкуємо під кришкою не менше 10 хвилин до повного розморожування.
Крок 3. До м’якої квасолі додаємо кільця цибулі-порею і часник, пропущений через прес, приправляємо сіллю і чорним меленим перцем – перемішуємо і готуємо ще кілька хвилин.
Крок 4. Після, додаємо до основних інгредієнтів вершки (можна замінити сметаною), розмішуємо, доводимо до кипіння. Як тільки маса загусне – знімаємо з вогню.
Крок 5. Перед подачею посипаємо подрібненою зеленню і насолоджуємося низькокалорійним і шалено соковитим гарніром. Приємного апетиту!