Гарнір до курки – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Гарнір до куркою із стручкової квасолі

Маючи під рукою пакетик з замороженої стручкової квасолею, всього лише за 20 хвилин можна з легкістю приготувати ніжний гарнір або самостійне блюдо – за Вашим вибором. Стручки, ловлення у вершковому соусі, чудово підходять для різноманітності щоденного раціону Вашої сім’ї.

Час приготування – 15 хв.

Час приготування – 5 хв.

Порції – 1-2.

Склад:

  • Квасоля стручкова – 250 гр.
  • Цибуля-порей – 20-30 гр.
  • Масло вершкове – 1 ст. л.
  • Часник – 2 зуб.
  • Вершки – 2 ст. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. У сковорідці розтоплюємо трохи вершкового масла.

Крок 2. Заморожені стручки перекладаємо в масло і тушкуємо під кришкою не менше 10 хвилин до повного розморожування.

Крок 3. До м’якої квасолі додаємо кільця цибулі-порею і часник, пропущений через прес, приправляємо сіллю і чорним меленим перцем – перемішуємо і готуємо ще кілька хвилин.

Крок 4. Після, додаємо до основних інгредієнтів вершки (можна замінити сметаною), розмішуємо, доводимо до кипіння. Як тільки маса загусне – знімаємо з вогню.

Крок 5. Перед подачею посипаємо подрібненою зеленню і насолоджуємося низькокалорійним і шалено соковитим гарніром. Приємного апетиту!