Гнізда з макаронів з фаршем – 10 рецептів з фото покроково

Як приготувати смачні макаронні гнізда з фаршем і грибами?

Для любителів урізноманітнити блюдо одним з найбільш ефективних і доступних варіантів будуть гриби, які у вас завжди під рукою. А головне, чим більше, тим краще.

Час приготування: 70 хв

Час приготування:40-45 хв.

Порцій – 5.

Склад:

  • Гнізда макаронні – 5 шт.
  • Фарш – 250 гр.
  • Печериці – 100 -150 гр.
  • Сир твердий – 100 гр.
  • Вершки – 200 мл
  • Зелень – за смаком.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

1. Для приготування м’ясних кульок нам знадобиться розморожений фарш з будь-якого м’яса. Також можна пропустити цільний шматок свіжого м’яса через м’ясорубку.

2. До фаршу додаємо сіль і чорний мелений перець, потім все добре перемішуємо.

3. З однорідного по консистенції фаршу формуємо п’ять дрібних кульок.

4. Дно сковороди змащуємо рослинним маслом і заповнюємо макаронними гніздами.

5. Сформовані м’ясні кульки розкладаємо по гніздах.

6. Потім нарізаємо довільно свіжі печериці і викладаємо до гнізд.

7. Заливаємо інгредієнти окропом, практично повністю покриваючи заготовки.

8. Відправляємо сковороду на вогонь і тушкуємо вміст протягом 20-25 хвилин.

9. Потім вже подрумянившиеся гриби і практично готові макаронні гнізда посипаємо натертим на крупній тертці сиром, за необхідності додаючи різноманітні спеції.

10. За 10 хвилин до вимикання заливаємо вміст вершками і тушкуємо протягом десяти хвилин, поки вершковий соус не загусне.

11. Готові гнізда при подачі оформляємо улюбленої свіжою зеленню.

Приємного вам апетиту!