Гнізда з макаронів з фаршем та сиром на сковороді
Вершковий і м’який смак сиру відмінно доповнює овочеву зажарку і нітрохи не гірше поєднується з м’ясом і пастою.
Час готування: 60 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Порцій – 7
Інгредієнти:
- Гнізда з макаронів – 10 шт.
- Фарш – 400 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Сир – 100 гр.
- Зелень – 1 пучок;
- Вода – 400 мл
- Сіль – за смаком;
- Перець чорний мелений – за смаком;
Процес приготування:
1. Покришіть цибулину і перемішайте з фаршем. Розігрійте сковороду і обсмажте на неї фарш протягом 20 хвилин, регулярно помішуючи. Додайте перець і сіль і ретельно перемішайте, щоб спеції рівномірно розподілилися.
2. В іншу сковороду викладіть макаронні гнізда і залийте їх водою приблизно наполовину і доведіть до кипіння на середньому вогні.
3. Додайте сіль, перець і в кожне гніздо викладіть невелику кількість фаршу. Накрийте сковороду кришкою і залишити тушкуватися страва на 30 хвилин. За необхідності долийте ще трохи води.
4. Тим часом на крупній тертці натріть сир. Зелень промийте під проточною водою, обсушіть рушником і дрібно покришіть. За півгодини посипте сиром макарони і зверху покладіть зелень.
5. Знову накрийте кришкою і тушкуйте ще 10 хвилин. Готові гнізда можете за бажанням прикрасити ще свіжою зеленню, а також доповнити соусом. Також пасту можна гасити не у воді, а в розведеній засмажки або соусі.
Приємного апетиту!