Дуже смачні гнізда з макаронів з фаршем і грибами на сковорідці
Рецепт сподобається любителям жульєна. М’який і ніжний вершковий соус в поєднанні з грибами стане відмінним доповненням до пасти.
Час приготування:40 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Порцій – 4
Інгредієнти:
- Гнізда з макаронів – 8 шт.
- Філе куряче – 400 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1/2 шт.
- Молоко – 500 мл
- Гриби – 300 гр.
- Сир – 100 гр.
- Часник – 3 зуб.
- Сіль – за смаком;
- Перець чорний мелений – за смаком;
- Масло рослинне – для смаження;
Процес приготування:
1. Розігрійте сковороду з рослинним маслом. Цибулю і гриби порізати невеликими шматками, викладіть на сковороду і обсмажуйте протягом 5-7 хвилин, регулярно помішуючи. Цибуля повинен придбати золотистий відтінок.
2. Куряче філе, тим часом, прокрутіть через м’ясорубку і змішайте з дрібно покришеними зубчиками часнику. Також за смаком додайте сіль і перець.
3. У сковороду з грибами максимально щільно один до одного викладіть гнізда, а в їх центр викладіть курячий фарш. Залийте все молоком, за бажанням його можна замінити на вершки.
4. Накрийте сковороду кришкою, доведіть соус до кипіння і тушкуйте страву протягом 20 хвилин. Якщо в киплячому стані рідина не покриває повністю макарони, додайте ще трохи молока або води.
5. Поки гнізда готуються, на великій тертці натріть сир і покришіть зелень. Зніміть страву з вогню, посипте зверху сиром і зеленню, накрийте кришкою і залиште постояти ще на 5 хвилин, щоб сир розплавився.
Приємного апетиту!












