Гнізда з макаронів з фаршем на сковороді – 7 рецептів з фото покроково

Дуже смачні гнізда з макаронів з фаршем і грибами на сковорідці

Рецепт сподобається любителям жульєна. М’який і ніжний вершковий соус в поєднанні з грибами стане відмінним доповненням до пасти.

Час приготування:40 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порцій – 4

Інгредієнти:

  • Гнізда з макаронів – 8 шт.
  • Філе куряче – 400 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1/2 шт.
  • Молоко – 500 мл
  • Гриби – 300 гр.
  • Сир – 100 гр.
  • Часник – 3 зуб.
  • Сіль – за смаком;
  • Перець чорний мелений – за смаком;
  • Масло рослинне – для смаження;

Процес приготування:

1. Розігрійте сковороду з рослинним маслом. Цибулю і гриби порізати невеликими шматками, викладіть на сковороду і обсмажуйте протягом 5-7 хвилин, регулярно помішуючи. Цибуля повинен придбати золотистий відтінок.

2. Куряче філе, тим часом, прокрутіть через м’ясорубку і змішайте з дрібно покришеними зубчиками часнику. Також за смаком додайте сіль і перець.

3. У сковороду з грибами максимально щільно один до одного викладіть гнізда, а в їх центр викладіть курячий фарш. Залийте все молоком, за бажанням його можна замінити на вершки.

4. Накрийте сковороду кришкою, доведіть соус до кипіння і тушкуйте страву протягом 20 хвилин. Якщо в киплячому стані рідина не покриває повністю макарони, додайте ще трохи молока або води.

5. Поки гнізда готуються, на великій тертці натріть сир і покришіть зелень. Зніміть страву з вогню, посипте зверху сиром і зеленню, накрийте кришкою і залиште постояти ще на 5 хвилин, щоб сир розплавився.

Приємного апетиту!