Горішки зі згущеним молоком – 10 рецептів приготування в орешнице, на газу з покроковими фото

Печиво горішки зі згущеним молоком на сметані в домашніх умовах

Горішки зі згущеним молоком, приготовані на сметані, виходять ще більш м’якими. Спробуйте домашнє ласощі по простому рецептом! Печиво можна подавати до чаю або просто в якості десерту.

Час готування: 1 год

Час приготування: 15 хвилин

Порцій – 8

Інгредієнти:

  • Яйце – 2 шт.
  • Сметана – 100 гр.
  • Цукор – 4 ст. л.
  • Сіль – 1 щіпка.
  • Борошно – 3,5-4 склянки
  • Масло вершкове – 100 гр.
  • Розпушувач тіста – 0,5 ч. л.
  • Молоко згущене варене – 1 банка.

Процес приготування:

1. Підготуємо продукти для горішків. Яйця і сметана повинні бути кімнатної температури, дістаємо їх з холодильника заздалегідь.

2. Яйця збиваємо з сіллю і цукром, потім додаємо до них сметану і вершкове масло розтануло. Знову збиваємо. В кінці просіваємо борошно з розпушувачем і замішуємо тісто.

3. Викладаємо м’яке пісочне тісто у формочки або орешницу. Готуємо до рум’яних скоринок.

4. Витягаємо половинки, наповнюємо їх згущеним молоком, склеюємо і залишаємо остуджуватися.

5. Горішки зі згущеним молоком подаємо до столу повністю теплими. Приємного апетиту!