Гороховий суп з копченостями – 10 покрокових рецептів приготування з фото

Ситний та ароматний гороховий суп з копченими крильцями

Копчені курячі крила – відмінна складова ароматний і наваристий горохового супу. Спробуйте оригінальний і смачний рецепт для вашого сімейного обіду.

Час готування: 1 год

Час приготування: 30 хвилин

Порцій – 4

Інгредієнти:

  • Крила копчені – 4 шт.
  • Горох – 250 гр.
  • Картопля – 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Корінь петрушки – 1 шт.
  • Лист лавровий – 1 шт.
  • Часник – 4 зубчики.
  • Перець гострий – за смаком.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Вода – 2,5 л

Процес приготування:

1. Підготуємо овочі для супу. Спочатку очистимо їх від шкірки.

2. Горох заздалегідь отмачиваем в холодній воді. Можна залишити продукт на ніч.

3. Невеликими кубиками нарізаємо цибулю. Моркву – тонкими кружечками.

4. Ріжемо картоплю відварюємо його разом з коренем петрушки, який необхідний для аромату страви.

5. Подрібнюємо зубчики часнику і кладемо їх з морквою і цибулею в каструлю. Варимо до м’якості всіх продуктів.

6. Окремо відварюємо горох, а після перемелюємо його в блендері до стану пюре.

7. Копчені крильця поділяємо руками на дві частини.

8. Відправляємо в суп м’ясо і горохове пюре. Також солимо і перчимо за смаком, доповнюємо гострим перцем і лавровим листом. Тримаємо страву на плиті ще 7-10 хвилин.

9. Розкладаємо гарячий суп з копченими крильцями по порційних тарілках і подаємо до столу. Приємного апетиту!