Ситний та ароматний гороховий суп з копченими крильцями
Копчені курячі крила – відмінна складова ароматний і наваристий горохового супу. Спробуйте оригінальний і смачний рецепт для вашого сімейного обіду.
Час готування: 1 год
Час приготування: 30 хвилин
Порцій – 4
Інгредієнти:
- Крила копчені – 4 шт.
- Горох – 250 гр.
- Картопля – 2 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Корінь петрушки – 1 шт.
- Лист лавровий – 1 шт.
- Часник – 4 зубчики.
- Перець гострий – за смаком.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Вода – 2,5 л
Процес приготування:
1. Підготуємо овочі для супу. Спочатку очистимо їх від шкірки.
2. Горох заздалегідь отмачиваем в холодній воді. Можна залишити продукт на ніч.
3. Невеликими кубиками нарізаємо цибулю. Моркву – тонкими кружечками.
4. Ріжемо картоплю відварюємо його разом з коренем петрушки, який необхідний для аромату страви.
5. Подрібнюємо зубчики часнику і кладемо їх з морквою і цибулею в каструлю. Варимо до м’якості всіх продуктів.
6. Окремо відварюємо горох, а після перемелюємо його в блендері до стану пюре.
7. Копчені крильця поділяємо руками на дві частини.
8. Відправляємо в суп м’ясо і горохове пюре. Також солимо і перчимо за смаком, доповнюємо гострим перцем і лавровим листом. Тримаємо страву на плиті ще 7-10 хвилин.
9. Розкладаємо гарячий суп з копченими крильцями по порційних тарілках і подаємо до столу. Приємного апетиту!