Гороховий суп з куркою – 8 покрокових рецептів приготування з фото

Покроковий рецепт приготування горохового супу з куркою та картоплею

Бобовий суп з картоплею на курячому бульйоні виходить досить легким, але при цьому ситним. Оцініть приємний смак і аромат страви домашнього та порадуйте ним своїх близьких.

Час готування: 1 год

Час приготування: 40 хвилин

Порцій – 6

Інгредієнти:

  • Стегно куряче – 2 шт.
  • Горох – 200 гр.
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Картопля – 2 шт.
  • Зелень – за смаком.
  • Лист лавровий – 1 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

1. Курячі стегна заливаємо водою, солимо і ставимо на вогонь.

2. Чистимо цибулину і подрібнюємо її.

3. Далі додаємо цибулю в каструлю з м’ясом.

4. Горох заздалегідь отмачиваем в холодній воді, потім промиваємо його.

5. Викладаємо підготовлений горох в каструлю і продовжуємо підготовку.

6. На великій тертці натираємо моркву.

7. Кладемо терту овоч також в суп. За смаком додаємо чорний мелений перець.

8. Чистимо картоплю, промиваємо і дрібно ріжемо його.

9. Тепер додаємо картоплю в суп. Продовжуємо варити страву до готовності овочів.

10. За 10 хвилин до готовності кладемо в каструлю лавровий лист і подрібнену зелень. Знімаємо з вогню.

11. Розливаємо гарячий гороховий суп по тарілках і подаємо до столу. Приємного апетиту!