Покроковий рецепт приготування горохового супу з куркою та картоплею
Бобовий суп з картоплею на курячому бульйоні виходить досить легким, але при цьому ситним. Оцініть приємний смак і аромат страви домашнього та порадуйте ним своїх близьких.
Час готування: 1 год
Час приготування: 40 хвилин
Порцій – 6
Інгредієнти:
- Стегно куряче – 2 шт.
- Горох – 200 гр.
- Морква – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Картопля – 2 шт.
- Зелень – за смаком.
- Лист лавровий – 1 шт.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
1. Курячі стегна заливаємо водою, солимо і ставимо на вогонь.
2. Чистимо цибулину і подрібнюємо її.
3. Далі додаємо цибулю в каструлю з м’ясом.
4. Горох заздалегідь отмачиваем в холодній воді, потім промиваємо його.
5. Викладаємо підготовлений горох в каструлю і продовжуємо підготовку.
6. На великій тертці натираємо моркву.
7. Кладемо терту овоч також в суп. За смаком додаємо чорний мелений перець.
8. Чистимо картоплю, промиваємо і дрібно ріжемо його.
9. Тепер додаємо картоплю в суп. Продовжуємо варити страву до готовності овочів.
10. За 10 хвилин до готовності кладемо в каструлю лавровий лист і подрібнену зелень. Знімаємо з вогню.
11. Розливаємо гарячий гороховий суп по тарілках і подаємо до столу. Приємного апетиту!