Грузинський салат – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Грузинський салат з гранатом

Грузинський салат з гранатом виходить дуже соковитим і цікавим за смаком. Він нікого не залишить байдужим і ідеально підійде для свят. Приготувати яскравий салат в домашніх умовах зовсім не складно. Для цього використовуйте перевірений покроковий рецепт з нашої збірки.

Час приготування – 45 хвилин

Час приготування – 15 хвилин

Порції – 4

Склад:

  • Квасоля – 200 гр.
  • Горіхи волоські очищені – 200 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Часник – 3 зубчики.
  • Гранат – 1 шт.
  • Коріандр – 0,5 ч. л.
  • Хмелі-сунелі – 0,5 ч. л.
  • гранатовий Сік – 100 мл
  • Сіль – за смаком.
  • Кінза – 1 пучок.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Масло рослинне – 50 мл

Процес приготування:

Крок 1. Квасолю відварюємо в підсоленій воді до повної готовності.

Крок 2. Подрібнюємо цибулю і обсмажуємо на рослинній олії до прозорого стану.

Крок 3. Очищаємо волоські горіхи і відправляємо їх у чашу блендера. Перемелюємо до дрібної крихти.

Крок 4. У салатник відправляємо подрібнені горіхи, цибулю, дрібно порізану кінзу, коріандр і хмелі-сунелі.

Крок 5. Поливаємо заготівлю гранатовим соком.

Крок 6. Ретельно перемішуємо вміст.

Крок 7. До заготівлі викладаємо відварену квасолю. Додаємо сіль і чорний мелений перець.

Крок 8 Викладаємо сюди зерна граната і перемішуємо.

Крок 9. Грузинський салат з гранатом готовий. Подавайте яскраве частування до столу!