Грузинський салат з гранатом
Грузинський салат з гранатом виходить дуже соковитим і цікавим за смаком. Він нікого не залишить байдужим і ідеально підійде для свят. Приготувати яскравий салат в домашніх умовах зовсім не складно. Для цього використовуйте перевірений покроковий рецепт з нашої збірки.
Час приготування – 45 хвилин
Час приготування – 15 хвилин
Порції – 4
Склад:
- Квасоля – 200 гр.
- Горіхи волоські очищені – 200 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Часник – 3 зубчики.
- Гранат – 1 шт.
- Коріандр – 0,5 ч. л.
- Хмелі-сунелі – 0,5 ч. л.
- гранатовий Сік – 100 мл
- Сіль – за смаком.
- Кінза – 1 пучок.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Масло рослинне – 50 мл
Процес приготування:
Крок 1. Квасолю відварюємо в підсоленій воді до повної готовності.
Крок 2. Подрібнюємо цибулю і обсмажуємо на рослинній олії до прозорого стану.
Крок 3. Очищаємо волоські горіхи і відправляємо їх у чашу блендера. Перемелюємо до дрібної крихти.
Крок 4. У салатник відправляємо подрібнені горіхи, цибулю, дрібно порізану кінзу, коріандр і хмелі-сунелі.
Крок 5. Поливаємо заготівлю гранатовим соком.
Крок 6. Ретельно перемішуємо вміст.
Крок 7. До заготівлі викладаємо відварену квасолю. Додаємо сіль і чорний мелений перець.
Крок 8 Викладаємо сюди зерна граната і перемішуємо.
Крок 9. Грузинський салат з гранатом готовий. Подавайте яскраве частування до столу!