Хаш – 8 рецептів приготування вірменського хашу в домашніх умовах

Як приготувати смачний хаш з свинячих ніжок?

Східна кухня знаменита своїми унікальними стравами. Традиційний хаш готують на основі яловичого бульйону. Однак, свинячі ніжки також підходять для приготування супу, він виходить жирним і наваристим.

Час готування: 9 годин.

Час приготування: 40 хв.

Порцій: 8.

Інгредієнти:

  • Ніжки свинячі – 4 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • лавровий Лист – 5 шт.
  • Часник – 5 зуб.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний горошком – 8 шт.

Процес приготування:

1. Свинячі ніжки очистить, промийте і замочіть на 3 години.

2. У велику каструлю викладіть свинячі ніжки, влийте воду, покладіть лавровий лист і перець горошком. Поставте каструлю на вогонь.

3. Коли вода закипить, зменшіть вогонь до мінімального і варіть 6 годин, періодично знімаючи пінку. Через 3 години додайте очищений ріпчасту цибулю.

4. За годину до готовності посоліть бульйон за смаком.

5. Свинину вийміть з бульйону і відокремте м’ясо від кісток.

6. Бульйон процідіть через дрібне сито.

7. Потім знову покладіть бульйон на вогонь і викладіть в нього м’ясо. Доведіть суп до кипіння, періодично помішуючи.

8. Часник очистіть і пропустіть через прес, додати до нього пару ложок бульйону і перемішайте.

9. Розлийте хаш по тарілках, додати часникову масу і подавайте на стіл.

Приємного апетиту!