Як приготувати смачний хаш з свинячих ніжок?
Східна кухня знаменита своїми унікальними стравами. Традиційний хаш готують на основі яловичого бульйону. Однак, свинячі ніжки також підходять для приготування супу, він виходить жирним і наваристим.
Час готування: 9 годин.
Час приготування: 40 хв.
Порцій: 8.
Інгредієнти:
- Ніжки свинячі – 4 шт.
- Цибуля ріпчаста – 2 шт.
- лавровий Лист – 5 шт.
- Часник – 5 зуб.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний горошком – 8 шт.
Процес приготування:
1. Свинячі ніжки очистить, промийте і замочіть на 3 години.
2. У велику каструлю викладіть свинячі ніжки, влийте воду, покладіть лавровий лист і перець горошком. Поставте каструлю на вогонь.
3. Коли вода закипить, зменшіть вогонь до мінімального і варіть 6 годин, періодично знімаючи пінку. Через 3 години додайте очищений ріпчасту цибулю.
4. За годину до готовності посоліть бульйон за смаком.
5. Свинину вийміть з бульйону і відокремте м’ясо від кісток.
6. Бульйон процідіть через дрібне сито.
7. Потім знову покладіть бульйон на вогонь і викладіть в нього м’ясо. Доведіть суп до кипіння, періодично помішуючи.
8. Часник очистіть і пропустіть через прес, додати до нього пару ложок бульйону і перемішайте.
9. Розлийте хаш по тарілках, додати часникову масу і подавайте на стіл.
Приємного апетиту!