Як зварити борщ з маринованої буряків з ковбасою?
Оцініть ідею домашнього холодного страви, які не тільки освіжить, але і наситить. Популярний суп можна приготувати з маринованої буряків та ковбаси. Простий рецепт не потребує особливих кулінарних навичок.
Час приготування: 15 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порцій – 6
Склад:
- Ковбаса варена – 250 гр.
- Буряк маринована – 500 гр.
- Редиска – 2 шт.
- Огірок – 2 шт.
- Зелень – 1 пучок.
- Гірчиця – 1 ч. л.
- Кефір – 4 склянки
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
1. Варену ковбасу нарізаємо тонкими брусками. Викладаємо підготовлений продукт у велику каструлю.
2. Дрібно нарізаємо промиті свіжі огірки. Викладаємо їх до ковбасі.
3. Далі подрібнюємо редиску і пучок свіжої зелені. Також відправляємо продукти в каструлю.
4. Маринований буряк натираємо на середню або велику тертку. Занурюємо в загальну масу. Солимо і перчимо страву, доповнюємо гірчицею і кефіром. Ретельно перемішуємо.
5. Яскравий холодний борщ з ковбасою готовий. Розливайте його по тарілках і подавайте до столу з хлібом.