Холодний борщ з маринованої буряків – 5 рецептів класичного і борщів зелених з фото покроково

Як зварити борщ з маринованої буряків з ковбасою?

Оцініть ідею домашнього холодного страви, які не тільки освіжить, але і наситить. Популярний суп можна приготувати з маринованої буряків та ковбаси. Простий рецепт не потребує особливих кулінарних навичок.

Час приготування: 15 хвилин

Час приготування: 10 хвилин

Порцій – 6

Склад:

  • Ковбаса варена – 250 гр.
  • Буряк маринована – 500 гр.
  • Редиска – 2 шт.
  • Огірок – 2 шт.
  • Зелень – 1 пучок.
  • Гірчиця – 1 ч. л.
  • Кефір – 4 склянки
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

1. Варену ковбасу нарізаємо тонкими брусками. Викладаємо підготовлений продукт у велику каструлю.

2. Дрібно нарізаємо промиті свіжі огірки. Викладаємо їх до ковбасі.

3. Далі подрібнюємо редиску і пучок свіжої зелені. Також відправляємо продукти в каструлю.

4. Маринований буряк натираємо на середню або велику тертку. Занурюємо в загальну масу. Солимо і перчимо страву, доповнюємо гірчицею і кефіром. Ретельно перемішуємо.

5. Яскравий холодний борщ з ковбасою готовий. Розливайте його по тарілках і подавайте до столу з хлібом.