Холодник з консервованої буряків з яйцем
Відмінна ідея холодного супу на обід – холодник з яйцем і маринованої буряком. Поживна страва не лише урізноманітнить ваше меню, але і порадує смаком. Використовуйте рецепт в жарку літню погоду.
Час приготування: 40 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порцій – 6
Склад:
- Буряк маринована – 500 гр.
- Ковбаса варена – 250 гр.
- Картопля – 4 шт.
- Яйце – 4 шт.
- Огірок – 2 шт.
- Зелень – за смаком.
- Сіль – за смаком.
- Вода – 4 склянки
Процес приготування:
1. Яйця і картоплю в шкірці відварюємо до готовності. Після варіння даємо повністю охолонути продуктам.
2. Охолоджені продукти очищаємо і подрібнюємо. Також чинимо і зі свіжими огірками. Два яйця можна залишити для подачі.
3. Перекладаємо нарізані інгредієнти в каструлю. Додаємо до них дрібні кубики ковбаси і терту маринований буряк. Солимо масу і акуратно перемішуємо.
4. За смаком додаємо подрібнену свіжу зелень і заливаємо вміст крижаною водою. Краще всього заздалегідь охолодити кип’ячену.
5. Апетитний холодник з маринованою буряком готовий. Розливайте частування по тарілках, прикрашайте яєчними половинками і подавайте до столу!