Холодний борщ з маринованої буряків – 5 рецептів класичного і борщів зелених з фото покроково

Холодник з консервованої буряків з яйцем

Відмінна ідея холодного супу на обід – холодник з яйцем і маринованої буряком. Поживна страва не лише урізноманітнить ваше меню, але і порадує смаком. Використовуйте рецепт в жарку літню погоду.

Час приготування: 40 хвилин

Час приготування: 10 хвилин

Порцій – 6

Склад:

  • Буряк маринована – 500 гр.
  • Ковбаса варена – 250 гр.
  • Картопля – 4 шт.
  • Яйце – 4 шт.
  • Огірок – 2 шт.
  • Зелень – за смаком.
  • Сіль – за смаком.
  • Вода – 4 склянки

Процес приготування:

1. Яйця і картоплю в шкірці відварюємо до готовності. Після варіння даємо повністю охолонути продуктам.

2. Охолоджені продукти очищаємо і подрібнюємо. Також чинимо і зі свіжими огірками. Два яйця можна залишити для подачі.

3. Перекладаємо нарізані інгредієнти в каструлю. Додаємо до них дрібні кубики ковбаси і терту маринований буряк. Солимо масу і акуратно перемішуємо.

4. За смаком додаємо подрібнену свіжу зелень і заливаємо вміст крижаною водою. Краще всього заздалегідь охолодити кип’ячену.

5. Апетитний холодник з маринованою буряком готовий. Розливайте частування по тарілках, прикрашайте яєчними половинками і подавайте до столу!