Хумус з консервованого нуту в домашніх умовах
найшвидший спосіб приготувати домашній хумус – з консервованого нуту. Смачне і поживне частування ви отримаєте через лічені хвилини. Подавайте його з овочами або хлібними виробами.
Час приготування: 20 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порцій – 450 гр.
Склад:
- Нут консервований – 300 гр.
- Тахін – 60 гр.
- Часник – 1 зубчик
- Лимон – 0,5 шт.
- Сіль – за смаком.
- Зіра – 1 ч. л.
- копчена Паприка – 0,5 ч. л.
- Масло оливкове – 3 ст. л.
Процес приготування:
1. Підготуємо необхідні продукти. Консервований нут відразу ж викладаємо в чашу блендера і доповнюємо зубчиком часнику.
2. До нуту додаємо тахін і гарненько перемелюємо масу. Після, вичавлюємо сюди половинку лимона і додаємо сіль зі спеціями.
3. Перемішуємо і вливаємо олію.
4. Збиваємо масу до гладкого і повітряного стану.
5. При подачі, хумус можна прикрасити цільним нутом і будь-якими спеціями. Готово!