Хумус – 10 рецептів приготування в домашніх умовах з фото

Хумус з консервованого нуту в домашніх умовах

найшвидший спосіб приготувати домашній хумус – з консервованого нуту. Смачне і поживне частування ви отримаєте через лічені хвилини. Подавайте його з овочами або хлібними виробами.

Час приготування: 20 хвилин

Час приготування: 10 хвилин

Порцій – 450 гр.

Склад:

  • Нут консервований – 300 гр.
  • Тахін – 60 гр.
  • Часник – 1 зубчик
  • Лимон – 0,5 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Зіра – 1 ч. л.
  • копчена Паприка – 0,5 ч. л.
  • Масло оливкове – 3 ст. л.

Процес приготування:

1. Підготуємо необхідні продукти. Консервований нут відразу ж викладаємо в чашу блендера і доповнюємо зубчиком часнику.

2. До нуту додаємо тахін і гарненько перемелюємо масу. Після, вичавлюємо сюди половинку лимона і додаємо сіль зі спеціями.

3. Перемішуємо і вливаємо олію.

4. Збиваємо масу до гладкого і повітряного стану.

5. При подачі, хумус можна прикрасити цільним нутом і будь-якими спеціями. Готово!