Неймовірно смачний і ніжний хумус з нутовой борошна
Щоб домашній хумус вийшов максимально ніжним і повітряним, готуйте його з нутовой борошна. Також такий рецепт дозволить заощадити ваш час. Використовуйте ідею для яскравого та поживного частування.
Час приготування: 25 хвилин
Час приготування: 15 хвилин
Порцій – 350 гр.
Склад:
- нутове Борошно – 150 гр.
- Кунжут – 2 ст. л.
- Сіль – за смаком.
- Спеції – за смаком.
- Вода – 150 мл
Процес приготування:
1. Кунжут викладаємо на розігріту сковороду. Обсмажуємо його кілька хвилин, постійно помішуючи.
2. Далі кунжут подрібнюємо будь-яким підходящим способом і змішуємо його з заздалегідь просіяної нутовой борошном.
3. Додаємо в суху масу сіль і спеції. Вливаємо вказану кількість теплої води.
4. За допомогою блендера, старанно вимішуємо інгредієнти до отримання ніжної і злегка тягучою суміші. Важливо позбутися від будь-яких грудочок.
5. Готовий хумус можна відразу ж пробувати. Подавайте частування з хлібними виробами!