Хумус – 10 рецептів приготування в домашніх умовах з фото

Неймовірно смачний і ніжний хумус з нутовой борошна

Щоб домашній хумус вийшов максимально ніжним і повітряним, готуйте його з нутовой борошна. Також такий рецепт дозволить заощадити ваш час. Використовуйте ідею для яскравого та поживного частування.

Час приготування: 25 хвилин

Час приготування: 15 хвилин

Порцій – 350 гр.

Склад:

  • нутове Борошно – 150 гр.
  • Кунжут – 2 ст. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Спеції – за смаком.
  • Вода – 150 мл

Процес приготування:

1. Кунжут викладаємо на розігріту сковороду. Обсмажуємо його кілька хвилин, постійно помішуючи.

2. Далі кунжут подрібнюємо будь-яким підходящим способом і змішуємо його з заздалегідь просіяної нутовой борошном.

3. Додаємо в суху масу сіль і спеції. Вливаємо вказану кількість теплої води.

4. За допомогою блендера, старанно вимішуємо інгредієнти до отримання ніжної і злегка тягучою суміші. Важливо позбутися від будь-яких грудочок.

5. Готовий хумус можна відразу ж пробувати. Подавайте частування з хлібними виробами!