Індичка в сметанному соусі — страва, яка чудово підійде для домашнього обіду або вечері. М’ясо індички славиться своїми корисними та поживними властивостями. Смачно приготувати птицю можна в сметанному соусі. Такий продукт вийде неймовірно ніжним і м’яким. Беріть на замітку кулінарну збірку з 7-і рецептів з покроковими фотографіями.
Філе індички в сметанному соусі на сковороді
Проста у виконанні і неймовірно смачне блюдо для вашого обіднього столу можна приготувати з грудки індички. Тушкуйте м’ясо птиці в сметанному соусі і порадуйте домашніх ніжним частуванням.
Інгредієнти на
2 порц.
- Грудка індички 1 шт.
- Сметана 3 ст. л.
- Соус соєвий 3 ч. л.
- Спеції і Приправи за смаком
- Олія оливкова 3 ст. л.
Процес приготування:
- Індичку в сметанному соусі приготувати дуже просто. Грудку промиваємо під водою і даємо їй обсохнути.
- Розігріваємо сковороду з оливковою олією.
- М’ясо птиці нарізаємо дрібними шматочками.
- Кладемо їх у розігріту сковороду.
- Тушкуємо продукт, поки він не змінить колір.
- Тепер потрібно додати трохи соєвого соусу.
- Вливаємо з допомогою чайних ложок.
- Розмішуємо вміст.
- Доповнюємо спеціями за смаком.
- Додаємо вказану кількість сметани.
- Знову розмішуємо і тушкуємо ще 5-7 хвилин.
- Ніжна і м’яка індичка в сметанному соусі готова!
