Соковита індичка з грибами в сметанному соусі
Смачно приготувати індичку в домашніх умовах можна з грибами в ніжному сметанному соусі. Частування відмінно поєднується з будь-якими гарнірами. Подавайте до обіднього столу або до вечері.
Час приготування: 30 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Порцій – 4
Інгредієнти:
- Гомілку індички – 0,5 кг
- Гриби – 400 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Сметана — 4 ст. л.
- Сік апельсина – 5 ст. л.
- Цедра апельсинова – 1 ст. л.
- Розмарин сушений – 1 ч. л.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. М’ясо індички знімаємо з кістки і ріжемо невеликими шматочками.
Крок 2. Промиті гриби також дрібно нарізаємо.
Крок 3. У сковороді обсмажуємо гриби, поки не випарується зайва волога.
Крок 4. Окремо обсмажуємо в олії шматочки індички.
Крок 5. Доповнюємо м’ясо тонко порізаним цибулею.
Крок 6. Викладаємо до м’яса гриби. Солимо вміст, доповнюємо апельсиновою цедрою, розмарином і соком апельсина. Тушкуємо три хвилини.
Крок 7. Вливаємо вказану кількість сметани, розмішуємо і тушкуємо ще 10 хвилин.
Крок 8. Апетитне частування з індички і грибів в сметанному соусі готово!