Індичка з картоплею в духовці – 10 рецептів приготування соковитої запеченої індички

Простий і смачний рецепт індички, запеченої з картоплею і сиром в духовці

Простий рецепт приготування філе індички і картоплі під апетитною сирної шапочкою. Таке блюдо користується особливою популярністю, так як воно смачне, легке й красиве. Його можна також приготувати для святкового застілля.

Час готування: 100 хв

Час приготування: 30 хв.

Порцій: 4.

Інгредієнти:

  • Картопля – 3 шт.
  • салатний Цибуля – 2 шт.
  • Перець гострий маринований – 2 шт.
  • Філе індички – 600 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Спеції – за смаком.
  • Сир – 100-150 гр.
  • Масло оливкове – 4 ст. л.
  • Зелень – 1 пучок.

Процес приготування:

1. Картоплю почистіть, помийте і наріжте кружечками. Цибулю і гострий перець наріжте кільцями.

2. У форму для запікання змастіть оливковою олією.

3. Філе індички наріжте кубиками. У форму викладіть картоплю, цибулю, перець і м’ясо. Кожен шар посоліть і приправте за смаком. Поставте форму в розігріту до 200 градусів духовку на 35-50 хвилин.

4. Сир натріть на крупній тертці.

5. Дістаньте страву з духовки, посипте його сиром і знову помістіть в духовку на 10-15 хвилин. Коли сирна скоринка зарум’яниться, блюдо готове, посипте його рубаною зеленню і подавайте на стіл.

Приємного апетиту!