Простий і смачний рецепт індички, запеченої з картоплею і сиром в духовці
Простий рецепт приготування філе індички і картоплі під апетитною сирної шапочкою. Таке блюдо користується особливою популярністю, так як воно смачне, легке й красиве. Його можна також приготувати для святкового застілля.
Час готування: 100 хв
Час приготування: 30 хв.
Порцій: 4.
Інгредієнти:
- Картопля – 3 шт.
- салатний Цибуля – 2 шт.
- Перець гострий маринований – 2 шт.
- Філе індички – 600 гр.
- Сіль – за смаком.
- Спеції – за смаком.
- Сир – 100-150 гр.
- Масло оливкове – 4 ст. л.
- Зелень – 1 пучок.
Процес приготування:
1. Картоплю почистіть, помийте і наріжте кружечками. Цибулю і гострий перець наріжте кільцями.
2. У форму для запікання змастіть оливковою олією.
3. Філе індички наріжте кубиками. У форму викладіть картоплю, цибулю, перець і м’ясо. Кожен шар посоліть і приправте за смаком. Поставте форму в розігріту до 200 градусів духовку на 35-50 хвилин.
4. Сир натріть на крупній тертці.
5. Дістаньте страву з духовки, посипте його сиром і знову помістіть в духовку на 10-15 хвилин. Коли сирна скоринка зарум’яниться, блюдо готове, посипте його рубаною зеленню і подавайте на стіл.
Приємного апетиту!