Йогурт в йогуртниці – 7 рецептів в домашніх умовах з покроковими фото

Як приготувати йогурт в йогуртниці з закваскою

Як приготувати йогурт в йогуртниці з закваскою, ми докладно описали в нашому покроковий рецепт з фотографіями. Обов’язково беріть на замітку і радуйте себе натуральним корисним продуктом. Готовий йогурт можна їсти просто так, додавати її в салати або каші.

Час готування – 8 годин

Час приготування – 30 хвилин

Порції – 1 л.

Інгредієнти:

  • Молоко – 1 л
  • йогуртова Закваска рідка – 1 пачка.

Процес приготування:

Крок 1. Спочатку промиваємо й обсушуємо спеціальні банки для йогурту. Молоко нагріваємо на плиті до 38 градусів.

Крок 2. Вливаємо в нагріте молоко закваску.

Крок 3. Гарненько перемішуємо вміст каструлі.

Крок 4. Розливаємо вміст посуду по підготовленій спеціальній тарі.

Крок 5. Закриваємо наповнені банки кришками і встановлюємо їх в йогуртницю.

Крок 6. Закриваємо йогуртницю кришкою і включаємо її. Готуємо наші йогурти від 6 до 8 годин. Це оптимальний проміжок.

Крок 7. Густий і смачний домашній йогурт з закваскою в йогуртниці готовий. Можна пробувати!