Як приготувати йогурт в йогуртниці з закваскою
Як приготувати йогурт в йогуртниці з закваскою, ми докладно описали в нашому покроковий рецепт з фотографіями. Обов’язково беріть на замітку і радуйте себе натуральним корисним продуктом. Готовий йогурт можна їсти просто так, додавати її в салати або каші.
Час готування – 8 годин
Час приготування – 30 хвилин
Порції – 1 л.
Інгредієнти:
- Молоко – 1 л
- йогуртова Закваска рідка – 1 пачка.
Процес приготування:
Крок 1. Спочатку промиваємо й обсушуємо спеціальні банки для йогурту. Молоко нагріваємо на плиті до 38 градусів.
Крок 2. Вливаємо в нагріте молоко закваску.
Крок 3. Гарненько перемішуємо вміст каструлі.
Крок 4. Розливаємо вміст посуду по підготовленій спеціальній тарі.
Крок 5. Закриваємо наповнені банки кришками і встановлюємо їх в йогуртницю.
Крок 6. Закриваємо йогуртницю кришкою і включаємо її. Готуємо наші йогурти від 6 до 8 годин. Це оптимальний проміжок.
Крок 7. Густий і смачний домашній йогурт з закваскою в йогуртниці готовий. Можна пробувати!