Домашній йогурт в йогуртниці з варенням
Домашній йогурт в йогуртниці – смачний натуральний продукт, який яскраво доповнить ваш стіл. Подавайте частування до сніданку або використовувати в приготуванні кремів, десертів. Рекомендуємо взяти на замітку наш покроковий рецепт з фотографіями і докладним описом процесу.
Час готування – 4 години 30 хвилин
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 1 л.
Інгредієнти:
- Молоко – 1 л
- Варення – 1 ст. л.
- йогуртова Закваска – 1 пачка.
Процес приготування:
Крок 1. Вибираємо відповідну закваску для йогурту.
Крок 2. Працюємо з нею за інструкцією.
Крок 3. Зазвичай її потрібно додавати в остигле до 38-40 градусів кип’ячене молоко, перемішати.
Крок 4. Після молоко розливаємо по спеціальним банкам, які ставимо в йогуртницю на 4 години.
Крок 5. Через зазначений час ми отримаємо густий готовий продукт. Якщо маса вийшла недостатньо густий, то залишаємо в теплому місці ще на 4 години.
Крок 6. Додаємо в заготовку ложку вашого улюбленого варення і перемішуємо.
Крок 7. Домашній йогурт в йогуртниці з варенням готовий. Можна пробувати!