Йогурт в йогуртниці – 7 рецептів в домашніх умовах з покроковими фото

Домашній йогурт в йогуртниці з варенням

Домашній йогурт в йогуртниці – смачний натуральний продукт, який яскраво доповнить ваш стіл. Подавайте частування до сніданку або використовувати в приготуванні кремів, десертів. Рекомендуємо взяти на замітку наш покроковий рецепт з фотографіями і докладним описом процесу.

Час готування – 4 години 30 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 1 л.

Інгредієнти:

  • Молоко – 1 л
  • Варення – 1 ст. л.
  • йогуртова Закваска – 1 пачка.

Процес приготування:

Крок 1. Вибираємо відповідну закваску для йогурту.

Крок 2. Працюємо з нею за інструкцією.

Крок 3. Зазвичай її потрібно додавати в остигле до 38-40 градусів кип’ячене молоко, перемішати.

Крок 4. Після молоко розливаємо по спеціальним банкам, які ставимо в йогуртницю на 4 години.

Крок 5. Через зазначений час ми отримаємо густий готовий продукт. Якщо маса вийшла недостатньо густий, то залишаємо в теплому місці ще на 4 години.

Крок 6. Додаємо в заготовку ложку вашого улюбленого варення і перемішуємо.

Крок 7. Домашній йогурт в йогуртниці з варенням готовий. Можна пробувати!