Кабачкові оладки без борошна в духовці
Кабачкові оладки без борошна в духовці готуються супер просто. Особливо блюдо оцінять ті, хто стежить за фігурою і хоче зберегти стрункість. Закуска виходить ситним і мега апетитною. Рецепт складається з доступних інгредієнтів, які не вдарять по кишені.
Час приготування – 40 хв.
Час приготування – 10 хв.
Порції – 2
Інгредієнти:
- Кабачки/цукіні – 150 гр.
- Яйця курячі – 1 шт.
- Вівсяні пластівці – 3 ст. л.
- Сир – 70 гр.
- Сіль – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Беремо необхідні продукти. Кабачок або цукіні добре промиваємо і обсушуємо рушником.
Крок 2. Овоч тремо на тертці, після чого гарненько віджимаємо руками. Перекладаємо в миску, розбиваємо яйце і посипаємо сіллю.
Крок 3. Добре розмішуємо масу, додаємо сир і об’єднуємо компоненти.
Крок 4. Засипаємо вівсяні пластівці, при бажанні їх можна змолоти занурювальним приладом або використовувати кавомолку.
Крок 5. Добре вимішуємо тісто і даємо набрякнути приблизно 20 хвилин.
Крок 6. На деко, застелений пекарської папером або тефлоновим килимком, розкладаємо тісто. Папір я не змащую, так як використовую силіконізований пергамент.
Крок 7. Ставимо деко в духовку і запікаємо 15 хвилин при 180°.
Крок 8. Акуратно дістаємо кабачкові оладки. Подаємо блюдо з соусом і свіжими овочами.
Крок 9. Смачний і корисний сніданок або обід готовий. Приємного апетиту!