Кабачкові оладки в духовці – 7 найбільш смачних рецептів з покроковими фото

Кабачкові оладки без борошна в духовці

Кабачкові оладки без борошна в духовці готуються супер просто. Особливо блюдо оцінять ті, хто стежить за фігурою і хоче зберегти стрункість. Закуска виходить ситним і мега апетитною. Рецепт складається з доступних інгредієнтів, які не вдарять по кишені.

Час приготування – 40 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Кабачки/цукіні – 150 гр.
  • Яйця курячі – 1 шт.
  • Вівсяні пластівці – 3 ст. л.
  • Сир – 70 гр.
  • Сіль – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Беремо необхідні продукти. Кабачок або цукіні добре промиваємо і обсушуємо рушником.

Крок 2. Овоч тремо на тертці, після чого гарненько віджимаємо руками. Перекладаємо в миску, розбиваємо яйце і посипаємо сіллю.

Крок 3. Добре розмішуємо масу, додаємо сир і об’єднуємо компоненти.

Крок 4. Засипаємо вівсяні пластівці, при бажанні їх можна змолоти занурювальним приладом або використовувати кавомолку.

Крок 5. Добре вимішуємо тісто і даємо набрякнути приблизно 20 хвилин.

Крок 6. На деко, застелений пекарської папером або тефлоновим килимком, розкладаємо тісто. Папір я не змащую, так як використовую силіконізований пергамент.

Крок 7. Ставимо деко в духовку і запікаємо 15 хвилин при 180°.

Крок 8. Акуратно дістаємо кабачкові оладки. Подаємо блюдо з соусом і свіжими овочами.

Крок 9. Смачний і корисний сніданок або обід готовий. Приємного апетиту!