Кільця кабачків з фаршем та сиром у духовці
Кільця кабачків з фаршем та сиром в духовці – оригінальне частування для вашого столу, перед якою важко встояти. Таке блюдо нескладно приготувати в домашніх умовах. Використовуйте для цього перевірений покроковий рецепт з нашій добірці. Порадуйте себе і близьких.
Час готування – 50 хвилин
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 4
Інгредієнти:
- Кабачок – 2 шт.
- Фарш м’ясний/курячий – 250 гр.
- Перець болгарський – 0,5 шт.
- Помідори – 1 шт.
- Сир твердий – 60 гр.
- Зелень – за смаком.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Масло рослинне – 1 ст. л.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо необхідні продукти за списком.
Крок 2. Очищаємо половинку перцю від насіння і дрібно нарізаємо його.
Крок 3. З’єднуємо фарш, болгарський перець. Солимо і перчимо продукти, перемішуємо.
Крок 4. Доповнюємо масу подрібненою зеленню і помідором. Знову перемішуємо.
Крок 5. Кабачки промиваємо та нарізаємо товстими кружальцями. Акуратно видаляємо середину.
Крок 6. Начиняємо колечка заготівлею з фаршу. Прикриваємо пластинами твердого сиру і запікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці близько 30 хвилин.Деко промазуємо рослинним маслом.
Крок 7. Кільця кабачків з фаршем та сиром у духовці готові. Можна подавати до столу!