Кабачки кружечками з фаршем під сметаною
Кабачки кружечками з фаршем під сметаною порадують вас не тільки своїм яскравим смаком, але і поживними властивостями. Частування стане цікавою закускою для всієї родини. Для простого і швидкого приготування використовуйте перевірений рецепт з покроковим описом процесу.
Час готування – 1 година 35 хвилин
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 4
Інгредієнти:
- Кабачок – 1 шт.
- Фарш м’ясний – 0,5 кг
- Рис відварний – 300 гр.
- Морква – 100 гр.
- Помідори – 2 шт.
- Часник – 4 зубчики.
- Сметана – 200 гр.
- Борошно – 1 ст. л.
- Сир твердий – 200 гр.
- Масло – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Вибираємо відповідний кабачок.
Крок 2. Ріжемо промитий овоч кружечками. Викладаємо їх на деко.
Крок 3. З’єднуємо фарш, обсмажені на олії овочі: подрібнений часник, терту моркву і помідори. Додаємо сіль, спеції і відварений рис. Ретельно все перемішуємо.
Крок 4. Розкладаємо заготовку по кружочкам.
Крок 5. Сметану вимішуємо з борошном і невеликою кількістю води. Поливаємо соусом заготовку.
Крок 6. Запікаємо при температурі 180 градусів 1 годину. Після посипаємо сиром і запікаємо ще 15 хвилин.
Крок 7. Кабачки кружечками з фаршем під сметаною готові. Можна пробувати!