Кабачки кружечками з фаршем в духовці – 7 рецептів з покроковими фото

Кабачки кружечками з фаршем під сметаною

Кабачки кружечками з фаршем під сметаною порадують вас не тільки своїм яскравим смаком, але і поживними властивостями. Частування стане цікавою закускою для всієї родини. Для простого і швидкого приготування використовуйте перевірений рецепт з покроковим описом процесу.

Час готування – 1 година 35 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Кабачок – 1 шт.
  • Фарш м’ясний – 0,5 кг
  • Рис відварний – 300 гр.
  • Морква – 100 гр.
  • Помідори – 2 шт.
  • Часник – 4 зубчики.
  • Сметана – 200 гр.
  • Борошно – 1 ст. л.
  • Сир твердий – 200 гр.
  • Масло – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Вибираємо відповідний кабачок.

Крок 2. Ріжемо промитий овоч кружечками. Викладаємо їх на деко.

Крок 3. З’єднуємо фарш, обсмажені на олії овочі: подрібнений часник, терту моркву і помідори. Додаємо сіль, спеції і відварений рис. Ретельно все перемішуємо.

Крок 4. Розкладаємо заготовку по кружочкам.

Крок 5. Сметану вимішуємо з борошном і невеликою кількістю води. Поливаємо соусом заготовку.

Крок 6. Запікаємо при температурі 180 градусів 1 годину. Після посипаємо сиром і запікаємо ще 15 хвилин.

Крок 7. Кабачки кружечками з фаршем під сметаною готові. Можна пробувати!