Фаршировані кабачки з фаршем і рисом в духовці
Фаршировані кабачки з фаршем і рисом в духовці – це соковите і поживне частування, яке нескладно приготувати в домашніх умовах. Для цього беріть на замітку перевірений рецепт з покроковими фото з нашої збірки. Порадуйте близьких і зробіть меню.
Час готування – 1 година 30 хвилин
Час приготування – 30 хвилин
Порції – 4
Інгредієнти:
- Кабачок – 2 шт.
 - Свинина – 0,5 кг
 - Цибуля ріпчаста – 1 шт.
 - Часник – 2 зубчики.
 - Батон – 70 гр.
 - Рис – 3 ст. л.
 - Паста томатна – 2 ст. л.
 - Сіль – за смаком.
 - Перець чорний мелений – за смаком.
 - Сметана – 2 ст. л.
 - Кріп – 10 гр.
 - Цукор – за смаком.
 
Процес приготування:
Крок 1. Свинину миємо, нарізаємо шматочками і пропускаємо через м’ясорубку або блендер. Вимочуємо батон у воді і з’єднуємо його з фаршем. Сюди ж кладемо подрібнену цибулю, часник і кріп. Ретельно вимішуємо.
Крок 2. Варимо рис до напівготовності. Відправляємо його до фаршу. Солимо і перчимо.
Крок 3. Ретельно перемішуємо заготовку.
Крок 4. Промиваємо кабачки ріжемо товстими кружальцями. Ложкою виймаємо середину і робимо поглиблення для начинки.
Крок 5. Наповнюємо кабачки фаршем з рисом і кладемо в глибоку форму для запікання.
Крок 6. Вимішуємо сметану з томатною пастою, сіллю, цукром і невеликою кількістю води.
Крок 7. Заливаємо соусом кабачки.
Крок 8. Відправляємо страву в розігріту до 180 градусів духовку на 50-60 хвилин.
Крок 9. Фаршировані кабачки з фаршем і рисом в духовці готові. Викладайте на тарілку і подавайте до столу!












