Кабачки в клярі — швидкий і простий спосіб приготування популярного овоча. Страви з кабачків користуються популярністю в різних куточках світу. Овоч універсальний у своєму кулінарному застосуванні, але найчастіше його використовують для смаження на сковороді. Просте і швидке приготування дозволить отримати смачний і поживний продукт. Беріть на замітку 10 яскравих рецептів з покроковим описом.
Смажені кабачки в клярі на сковороді
Апетитне блюдо для сніданку або домашнього перекусу – обсмажені кабачки в хрусткому клярі. Частування порадує простим і швидким процесом приготування, а також своїм ніжним смаком.
Інгредієнти на
2 порц.
- Кабачок 1 шт.
- Борошно 150 гр.
- Сіль 1 щіпка
- Перець чорний мелений 1 щіпка
- Масло рослинне для смаження
Процес приготування:
- Як швидко і смачно приготувати смажені кабачки в клярі на сковороді? Овоч старанно промиваємо під водою і нарізаємо його тонкими кружечками. Тонку шкірку знімати не обов’язково.
- У глибоку миску занурюємо борошно і розмішуємо її з сіллю і чорним меленим перцем. Обвалюємо кожен шматок овочу в сухій масі.
- Обсмажуємо підготовлені кабачки на рослинній олії з обох сторін. Готуємо до яскравого рум’янцю.
- Далі обсмажені кружальця викладаємо на паперовий рушник. Чекаємо, поки папір вбере зайвий жир.
- Хрусткі кабачки в клярі готові. Викладайте їх на тарілку і подавайте до столу!
