Камбала смажена на сковороді – 8 смачних рецептів з покроковими фото

Хрустка камбала смажена цілком на сковороді

Хрустку камбалу можна приготувати на сковороді цілком. Яскраве частування можна подавати до обіду з картоплею та іншими овочами. Оцініть простий домашній рецепт для вашого столу.

Час приготування: 40 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порцій – 2

Інгредієнти:

  • Камбала – 2 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Борошно – 30 гр.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

1. Камбалу старанно промиваємо під водою.

2. Акуратно зрізаємо голову з риби.

3. Виймаємо нутрощі з тушки. Знову промиваємо.

4. У тарілку всипаємо борошно, сіль і спеції. Вимішуємо.

5. Обвалюємо підготовлені тушки в сухої суміші.

6. Розігріваємо сковороду з рослинним маслом і кладемо сюди рибу.

7. Смажимо заготовку до яскравого рум’янцю з кожної сторони.

8. Золотиста камбала готова. Подавайте до столу з гарніром за смаком. Можна побризкати лимонним соком для аромату.