Хрустка камбала смажена цілком на сковороді
Хрустку камбалу можна приготувати на сковороді цілком. Яскраве частування можна подавати до обіду з картоплею та іншими овочами. Оцініть простий домашній рецепт для вашого столу.
Час приготування: 40 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Порцій – 2
Інгредієнти:
- Камбала – 2 шт.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Борошно – 30 гр.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
1. Камбалу старанно промиваємо під водою.
2. Акуратно зрізаємо голову з риби.
3. Виймаємо нутрощі з тушки. Знову промиваємо.
4. У тарілку всипаємо борошно, сіль і спеції. Вимішуємо.
5. Обвалюємо підготовлені тушки в сухої суміші.
6. Розігріваємо сковороду з рослинним маслом і кладемо сюди рибу.
7. Смажимо заготовку до яскравого рум’янцю з кожної сторони.
8. Золотиста камбала готова. Подавайте до столу з гарніром за смаком. Можна побризкати лимонним соком для аромату.